Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Madonca v 9 mesec že greš.Gre pa hitro ta čas.Se mi zdi da sem ravno prebrala da ti je ratalo,no pa boš kmalu rodila.
 Madonca v 9 mesec že greš.Gre pa hitro ta čas.Se mi zdi da sem ravno prebrala da ti je ratalo,no pa boš kmalu rodila. 

. Sedaj pa dragi gleda nogomet jaz pa hitro vas brat. Tolk pridno pišete, da komaj utegnem prebirati, kaj šele pisati.
 . Sedaj pa dragi gleda nogomet jaz pa hitro vas brat. Tolk pridno pišete, da komaj utegnem prebirati, kaj šele pisati.  

,sedaj se malo uredim in na potep po mstu malo v šoping za puliji.........
 ,sedaj se malo uredim in na potep po mstu malo v šoping za puliji.........  .
 .  ali celo
  ali celo  

. Jaz se nisem nič sama špikala, mal sem zajc
  . Jaz se nisem nič sama špikala, mal sem zajc  Reš pa očitno ima neki s temi torbami, čist vsako komentira. Meni je reku, saj imate tolk velko malho, da boste ja not vse spravla
   Reš pa očitno ima neki s temi torbami, čist vsako komentira. Meni je reku, saj imate tolk velko malho, da boste ja not vse spravla  Mogoče si pa on tut želi kako lepo, pa nam je fouš
   Mogoče si pa on tut želi kako lepo, pa nam je fouš  

Drugače pa kršim s hrano v vseh pogledih
  Drugače pa kršim s hrano v vseh pogledih  . Je pa Reš imel včeraj še en komentar, ko sem ga vprašala o prehrani. On itak pravi, da naj živim tko, kot je prav da se živi
 . Je pa Reš imel včeraj še en komentar, ko sem ga vprašala o prehrani. On itak pravi, da naj živim tko, kot je prav da se živi  
  . Če se bolj poredko oglasim pa že moram dat kaj od sebe, ne? Sej sm drugače kar precej zgovorno bitje, ampak predvsem takrat, ko imam kaj "pametnega" za povedat. Ali pa vsaj mislim, da je pametno, tisto kar govorim
 . Če se bolj poredko oglasim pa že moram dat kaj od sebe, ne? Sej sm drugače kar precej zgovorno bitje, ampak predvsem takrat, ko imam kaj "pametnega" za povedat. Ali pa vsaj mislim, da je pametno, tisto kar govorim  .
 .  
   Popila sem 2 deci piva.
  Popila sem 2 deci piva. In jst - trot nisem pogledala, katerega sem iz gajbe vzela
  In jst - trot nisem pogledala, katerega sem iz gajbe vzela  . Grem jst zdaj na kavč v vodoaven položaj...
 . Grem jst zdaj na kavč v vodoaven položaj...