Špelka
|
Ojla babe! Tud jaz sem še v enem kosu. Jutri zaključujem s 35. tednom in počasi vstopam v zadnji mesec. Počutje je zaenkrat kar okej, mam srečo, da sem velika, k mi ne pritiska otročiček tolk v rebra. Edino lulanje mi dela preglavice - tako podnevi kot ponoči. Prejšnji teden sem mela pregled in računalnik je ocenil, da naj bi naš knedelček imel že 2 kilci in pol. No, še zadnjo kilco, pol pa lahko pride ven. Vidim, da se tudi vam na polno dogaja... Pika - tebi želim nepozabne počitnice... V tej fazi proti koncu nosečnosti, ki sem jo +/- preživela doma, sem ti kar malo fouš... V dobrem pomenu besede - TI RES ŽELIM, DA BI SE IMELA ČUDOVITO! Anitka - me veseli, da so izcedki ponehali in držim ti pesti še za naprej, da bi bilo vse BP! Baguska - tud jaz se pridruzujem željam, da IVF ne bi bil potreben, če pa slučajno bo, se ga pa ne boj - nas je že veliko to dalo skozi in brez posebnih težav preživelo. Pa še nekaj ti zaupam - ko enkrat zanosiš, enostavno pozabiš, kako je na IVF sploh bilo, ker ni več pomembno! Koala - a vi mate pa že postelco?!?! Kolk se maš fajn! Midva jko bova namontirala šele danes, ker je bila do sedaj skoraj 2 meseca v brušenju in barvanju! No, zdej lepa zelena čaka na montažo! Pozdravljam še naši dvojni nosečki - SD in Goyo! Vidim, da sta v redu - naj tako tudi ostane! Bety - zate sem pa neizmerno vesela!!!! In tokrat imam izredno dober občutek, da prideš do konca! Iz tvojga posta veje ena taka prepričanost in odločnost, in mislim, da si na pravi poti! Pa seveda vsake toliko pomislim na Neni in nestrpno čakam novičke! Lepo se mejte - pozdravček - Špelka