guppy
|
OBVESTILO izmenjava datotek prek Google skupine Upam, da nisem česa zasračkala, ampak načeloma bi vas 23 moralo kmalu dobiti mail s povabilom v skupino. Napisala sem kratka navodila, kaj je treba v mailu kliknit, da se zadeva aktivira. V vsakem primeru vas prosim, da ko se prijavite, pošljete en testni mail na septembrke@googlegroups.com, da preverimo delovanje skupine. Tiste, ki imate gmail account lahko dostopate tudi do spletne različice skupine (http://groups.google.si/group/septembrke), kamor sem že obesila vse poslane recepte in pesmice od lumpe. Nisem popoloma prepričana, ampak zdi se mi, da tiste brez google accounta ne morete dostopati do tega. Če bo katera zaradi tega izdelala google account me lahko obvesti in ji bom spremenila nastavitve v skupini. P.S. Ko sem vam pošiljala vabilo sem dobila spodnje obvestilo. Morda se zgodi, da bomo morale malo počakati, mogoče pa le dobite kmalu maile. Vaša zahteva po povabilu 23 novih uporabnikov je bila označena in bo obdelana. Ker želimo svoje člane zaščititi pred neželeno e-pošto, pri Googlu ročno pregledamo zahteve za povabilo, ki ustrezajo različnih zahtevam. Vašo zahtevo bomo pregledali samo v primeru, da nam priskrbite več podatkov v spodnjem obrazcu. Pregledi ponavadi trajajo od 1 do 2 delovna dneva. Prosimo, da pojasnite, od kod prihajajo novi člani in zakaj želijo postati del vaše skupine. Upoštevajte, da ima Google zelo negativen pogled na neželeno pošto. Osebe, ki jih povabite, vas morajo poznati in pričakovati vaša sporočila. Če se bodo pritožili, vam bomo onemogočili uporabo storitve, vašo skupino pa bo izbrisali.
|