|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 11.12.2004 22:44:42
|
|
|
|
princeska Zala
|
Pritisk imaš znižan zato se ti je vrtelo. Normalen je 120/60(idealen).V nosečnosti ima veliko žensk nizek pritisk,sploh zjutraj.Navadno se čez dan dvigne.Če se ti pa čez dan še vedno vrti pa raje pokliči G.Lahko pa tudi poskusiš z kavo ,seveda v manjši količini.:kava: Št. utripov je pa res preveč,sploh za zjutraj,ko še nisi aktivna.Normalno je od 60-80. lp:rozica:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2004 23:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 11.12.2004 23:27:32
|
|
|
|
spacey
|
Baby Angel...kaj pa pol praviš zame, ki imam normalen pritisk med 95-110/60-85? :zmeden: Lp; :kuza:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2004 0:19:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 12.12.2004 10:51:19
|
|
|
|
beba76
|
Rožmarina v nosečnosti ne smeš, sok rdeče pese pa pomaga pri slabokrvnosti, če pomaga tudi pri pritisku, pa ne vem. Sama imam ful nizek pritisk 85-90/55-60 (ko nisem :nosecka:, mam tablete), včasih še manj, tak da mi kar doni v glavi in vse kar povem, slišim nekje v globini ušes. Ne vem prav razložit, kakšen je občutek, a morda ga katera pozna. G mi je rekel, da mi bo mogoče kava malo pomagala (je ne maram lih najbolj:(), pa kakšen kozarec kokakole na dan mi je priporočil - da me malo zbistri, pritiska pa to ne bo dvignilo. Aja, še to, če kteri doni v ušesih, kot meni...čimbolj se sklonit - glavo dat čimbližje k tlom in izgine, a žal ne ze zmerom. En čas pa je le mir... Lep pozdrav vsem :nosecka:
|
|
|
|
|
KRVNI TLAK IN SRČNI UTRIP 12.12.2004 12:19:43
|
|
|
|
*maja
|
Jaz imam tudi zelo nizek pritisk 90/50 in se mi včasih začne vrteti tudi sredi dneva ampak kmalu mine. Jaz sem imela tako nizek pritisk v vsaki nosečnosti, in mi G ni nikoli rekla da bi bilo to kaj narobe, pa tudi drugače nimam kakšnih večjih težav zaradi tega. ;)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Spontani splavMichonne RRAli ste kdaj doživele spontani splav?Da (
48%)

Ne (
52%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!