Naty*
|
Živjo punce! Čestitke vsem, ki imate za sabo dobro opravljen pregled . Še dobro, da so danes same dobre novičke, ker včerajšnje še nisem prebolela. Kr težko verjamem, da te lahko tolk prizadene usoda osebe, ki je nisi nikoli srečal v živo... TamaraJ glede odnosa z lubijem se ne obremenjuj, ker nisi edina . Sej veš, ženske smo različne in ene niti ne priznajo, ampak js priznam, da so dnevi, ko bi si od njega želela malo več razumevanja. Da bi se kej veliko pogovarjal o tem, kaj pričakujeva glih ni....tud mu včasih ni čist jasno, da se tolk slabo počutim, ker je njegova mama imela več otrok in je bila baje med vsako nosečnostjo taka kot prej. In pol mi pribije, da sej to ja ni bolezen, ampak normalno stanje , pa razlož ti to mojmu želodcu, ko visim nad školjko! No ampak pridejo dnevi, ko je čist raznežen in me kr podi, naj počivam, pa ko naredi vse namesto mene, pa ko začne govorit o dojenčku...in takrat si rečem, no sej bi blo lahko tud slabše . Nihče ni popoln... bobika mislim, da nas je več takih, ki imamo probleme na wc-ju in takrat se včasih pojavi kri. Tko da se ne obremenjuj, vse bo vredu .