Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 23:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
....spim...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 23:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa še ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 23:41:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
Na še zate..zdaj pa spat Jaz vem da grem..če nam zadnja ...grrrr http://www.youtube.com/watch?v=2M9HrFCVlWg
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 23:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej jest večerjam...sam je nisem hotla strašit
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 8:45:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Draga moje Xena - kje si?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 8:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Draga moje Xena - kje si? Jutro!! Najbrž je s kom v borbi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 9:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No kje ste? Raje se zadržujete na tistih,hmmm,ne bi klaficirala,temah,kjer se ubadate z nepomembnimi zadevami,kregom in žaljenjem itd:
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 10:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jst globokoumim
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 10:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR jst globokoumim Razlago prosim!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 11:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Na globokoumno vprašanje - enak odgovor. Sicer pa globoko razmišljam....o življenju vesolju in sploh o vsem....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 11:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha razumem,no polsi pa nimamo kaj povedat očitno,ker mi ni do globokumnega razmišljanja,moram ostat na zemlji,ker moram razmišljati čit o zemeljskih zadevah:kaj v lonec dat,kak imam za zlikat,moža za v službo pripravit,hčer vprašat,kako je bilo danes v šoli,vnuka pocrkljat,se pozanimat za moje otroke,kako jim gre danes.take banalne zemeljske zadeve.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 11:47:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pikec, kršila si zapoved molka Pa si rekla, da spiš..evo , kako sem naivna
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 16:05:27
|
|
|
|
purple
|
Dans pa nič ne čvekate?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 19:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Dans pa nič ne čvekate? Ne imajo dost druzga dela na drugih temah.Zelo sem razočarana nad obnašanjem tu gor,tako,da se danes sploh nisem hotela udeležit druženja na RR-ju.Skratka zgražana sem do konca.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 19:44:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Pikec, kršila si zapoved molka Pa si rekla, da spiš..evo , kako sem naivna Joj, lubika, potolaži si - tudi najmočnejše ženske imajo pomanjkljivost. Sploh Xene
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 19:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A Njuško ste tudi pregnali Neva, tistih tem pa jaz sploh ne berem. Ene dvakrat sem odprla, videla kreg in zaprla. Brez veze. Raje tu malo Njuški nagajam.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 19:56:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
čer...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
čer,čer vsem!!kdo je koga nagnal?nuško,da je kdo nagnal? Ma ja,niti pod razno ona je pijavka na tej temi,jo ne moreš odtrgat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 čer,čer vsem!!kdo je koga nagnal?nuško,da je kdo nagnal? Ma ja,niti pod razno ona je pijavka na tej temi,jo ne moreš odtrgat. A ne, Neva. Me komot rečemo kakšno ostro besedo, pa nobena ne zameri. To je zame RR!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato,ker je rečeno dobronamerno v hecu,kot,da bi kje sedele in se zafrkavala,med prijatelji se marsikaj reče,da je pol smeh.Tudi midva z možem se znava špikat pa kakšne zafrkancije metat,ampak veš,da je to samo za zabavo in to je naši družbi všeč.da sva tako ironična in avtokritična. Ampak,to kar se piše in dogaja danes je pa ena velika sramota.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem obljubila naši Njuški, da bom dala mir vendar moram napisati, da se z zadnjim Nevinim postom zelo strinjam.Res sramota. za takšen forum.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni pač vzamejo vse preveč resno. Meni je RR sprostitev in se teh ovčarskih balov ne udeležujem. Eh, pustimo to. Kaj misliš, a Njuška že kej njuška, da jo opravljava. Zdaj, zdaj me bo na MSN-ju napadla. Še dobro, da imam tjago za varnostnico.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška pijavka,bi bila užaljena,če jo ne bo omenjale,že zadnjič je mijavkala,da jo ne pogrešamo,ker je nismo omenjale.Torej navali narode opravljat Njuškalo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:38:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Eni pač vzamejo vse preveč resno. Meni je RR sprostitev in se teh ovčarskih balov ne udeležujem. Eh, pustimo to. Kaj misliš, a Njuška že kej njuška, da jo opravljava. Zdaj, zdaj me bo na MSN-ju napadla. Še dobro, da imam tjago za varnostnico. ja sam tjaga glih z mano čveka....tko, da pomoje te zdele ne bo branila....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.10.2007 20:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
čeeeeeeeeer đambalaja.... končno doma... kolegica nardila strokovni....čez 14 dni pijemo, če ga nardim še jst....
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?