Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in je takoj nazaj zaspal,ampak se je skoz neki opbracal.....ma sej ne vem no uglavnem zdaj spi 2 rundo
.na tvojem mestu bi tako pritozbo napisala ce bi blo mozno bi sla pa osebno do direktorja,mislm kaj se pa grejo,ze tako je bil revez cist bogi sestradan potem pa se tak zmaj nanga upije,mi je kar brada dol padla k sm brala tvoj post.
tole je pa zate k si tud pogumna ker vse tok lepo prenasas
na vrnitev tvoje mami,
. A si pozabila kdaj si ti vstajala, ko so te pod drevesom čakala Božičkova darila??????
,ti sam ber da navs rekla da ti je dolgcas
,zdaj pa vidm da je ziva panckala
.u za tist sem rekla mojmu pa je reku da ni panike kadar bom hotla
uzivite pa en lep dan vam zelim
smo mel vceri do vratu je bil cel v kakcu kaj tazga se nisem dozivela prsezem.ajme meni k sm ga pucala.
.
GAEL
. Zdej sem mu dala za pit suhe borovnice, pojedel je par žlic postanega jabolka z banano. Skoz joka, vse mam pokakano, sm dala cunje prat, sam nimam nobenga dezinfekcijskega praška. Žal. Neja je zaspala, tamalga ma mož, jest pa jem slane palčke, ker sem čist fertik.