Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Možno...Saj jaz v bistvu ne vem, ali me grlo tako boli, da me že uho boli, ali me uho boli, pa me od tega še grlo AHa pa je bližje prehlad.Možno,možno da je eno z drugim povezano.Pol pa aspirin z C vitaminom ali pa Lekadol z C vitaminom,vroč čaj.Pa dej si no malo tople vode v kozarc,raztopi medu in tekočino grgraj,žvrkljaj v ustih.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:39:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris mogoče te pa oboje? Boga sem Moram poslušat mal Sepulture pa Brucea..to je balzam za ušesa
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:40:09
|
|
|
|
purple
|
Vse ceste pri nas so malo čudno spelane, se lahko še izgubiš.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:40:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Možno...Saj jaz v bistvu ne vem, ali me grlo tako boli, da me že uho boli, ali me uho boli, pa me od tega še grlo AHa pa je bližje prehlad.Možno,možno da je eno z drugim povezano.Pol pa aspirin z C vitaminom ali pa Lekadol z C vitaminom,vroč čaj.Pa dej si no malo tople vode v kozarc,raztopi medu in tekočino grgraj,žvrkljaj v ustih. No, včasih si pa še koristna..tako da ti tokrat ne bom napisala Zgin..ampak ful potiho Hvala..da nav kdo slišal, pa mislil, da imam celo čustva...šššššš
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:41:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sej vsi vemo, da so vse močne bojevnice srčice po duši, draga njuška
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
poslušat mal Sepulture pa Brucea Morda sta pa bolj zdravilna kot natresk ali uhec..... Moja tamlajša se pa odpravlja v life,jaz bom pa se stegnila pred TV,pa dokler bom bom,če me ne zmanjka prej.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:42:14
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Možno...Saj jaz v bistvu ne vem, ali me grlo tako boli, da me že uho boli, ali me uho boli, pa me od tega še grlo AHa pa je bližje prehlad.Možno,možno da je eno z drugim povezano.Pol pa aspirin z C vitaminom ali pa Lekadol z C vitaminom,vroč čaj.Pa dej si no malo tople vode v kozarc,raztopi medu in tekočino grgraj,žvrkljaj v ustih. No, včasih si pa še koristna..tako da ti tokrat ne bom napisala Zgin..ampak ful potiho Hvala..da nav kdo slišal, pa mislil, da imam celo čustva...šššššš Tole je bil pa en ššššuuuuum .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:42:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Sej vsi vemo, da so vse močne bojevnice srčice po duši, draga njuška Tih
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:43:13
|
|
|
|
purple
|
Jaz grem pa knjigo brat.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:43:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ktero?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgin..ampak ful potiho Hvala..da nav kdo slišal, pa mislil, da imam celo čustva...šššššš OK sem slišal,sicer bolj slabo,sem pa si bla pretiha. O čustvih pas teboj ne razpravljam več,ker si me že seznanila z njihovo odsotnostjo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:44:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
njuška lav ju tu. kje je hijena zadnje čase?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:45:09
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris njuška lav ju tu. kje je hijena zadnje čase? Mogoče spet poštarje preganja .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:45:17
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ktero? Tamara McKinlej : Poletna bliskavica
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:45:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
prple, ne poznam kaj pa ima hijena s poštari?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:46:17
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris prple, ne poznam kaj pa ima hijena s poštari? A ni mela ene probleme z njimi. Da so ji pošto podpisovali .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz grem pa knjigo brat. Evo jaz tudi berem en dober roman,saj sem na forum Knjiga in filmi napisala naslov in kratko vsebino.Samo,baje ni še prevedena v slovenščino,Kakšna šoda.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:48:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ma jaz sem tudi čisti freak na branje. ko začnem ne morem nehat in moram knjigo prebrati do konca. kar se ponavadi zavleče dolgo v noč
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ma jaz sem tudi čisti freak na branje. ko začnem ne morem nehat in moram knjigo prebrati do konca. kar se ponavadi zavleče dolgo v noč Sej to je ta hudič,da zgubiš pol ure spanja.Čez dan pa imam tako redko čas.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:50:43
|
|
|
|
purple
|
Jaz ful rada berem, sam me je danes strah, da bom zaspala zraven knjige.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz ful rada berem, sam me je danes strah, da bom zaspala zraven knjige. Jutri je še en večer
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:53:58
|
|
|
|
purple
|
Če je pa tako zanimiva, da kar vleče. Sj zdaj pa res grem. Lahko noč vsem.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:54:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris njuška lav ju tu. kje je hijena zadnje čase? računalnik je na servisu..... je boga revca tolk v krizi, da vam ne morem povedat.... sva bile dons na kufeti je reva čist brez barve...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala,enako tebi lepo mirno noč.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana,dej jo lepo pozdravi v mojem imenu.Povej ji,da jo nestrpno čakamo.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?