Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Ne vem kaj bom kupila. Verjetno te.
  Ne vem kaj bom kupila. Verjetno te. 
			 samo dve črtici pa še dodatno podkrepita voljo... Zdaj kaj drugega kot pokazati ovulacije ne morejo, še zmeraj ostaja tista 25% verjetnost zanositve. Ja, kot ste napisale že druge - test napove ovulacijo vnaprej. Paket petih pa stane kakih 15 evrov, posamezen pa je bolj drag (mislim sorazmerno).
  samo dve črtici pa še dodatno podkrepita voljo... Zdaj kaj drugega kot pokazati ovulacije ne morejo, še zmeraj ostaja tista 25% verjetnost zanositve. Ja, kot ste napisale že druge - test napove ovulacijo vnaprej. Paket petih pa stane kakih 15 evrov, posamezen pa je bolj drag (mislim sorazmerno). 

Sedaj sva v tretjem krogu. Sama nimam kakih posebnih znakov ob ovulaciji, tako da so mi ti testi kar koristili, kot sem rekla, pa sem sedaj v dveh ciklih ugotovila, da imam kar redno ovulacijo, tako da jih verjetno naprej ne bom več uporabljala - upam, da pa tudi zato, ker bom ta mesec
  Sedaj sva v tretjem krogu. Sama nimam kakih posebnih znakov ob ovulaciji, tako da so mi ti testi kar koristili, kot sem rekla, pa sem sedaj v dveh ciklih ugotovila, da imam kar redno ovulacijo, tako da jih verjetno naprej ne bom več uporabljala - upam, da pa tudi zato, ker bom ta mesec  
   .
 . 
			 , pa zlomka ni kazal O. Bila sem prav obupana. In kaj se je zgodilo, zanosila sem IN TO brez O
 , pa zlomka ni kazal O. Bila sem prav obupana. In kaj se je zgodilo, zanosila sem IN TO brez O imam pa od 3.10.hvala za vaše odgovore.
  imam pa od 3.10.hvala za vaše odgovore.