Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:16:34
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uno so po naše škarjice, kar maš ti za štrige...se mi zdi No jz sem mislila na štrigle... une ogabne živalce. Solatja... tebe sem pa hotla tožit, ker sem ene parkrat mislila, da sem poste jaz pisala.... pa sem si premislila ker sem ugotovila, da sem najbrž edina tolk blont, da namest matovilcica vidim solatka v Nicku. H,,,, a kdo razume ka sem hotla povedat približno če prav razumem, si si ti tako želela biti avtorica mojih izstopajočih postov, da si vidla napačen nick in avatar uau. to je pa res čast.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:18:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja približno če prav razumem, si si ti tako želela biti avtorica mojih izstopajočih postov, da si vidla napačen nick in avatar uau. to je pa res čast. Ne. ker se me je tu gor prijelo ime solatka (matovilcica ocitno predolgo, pa spominja na motovilc, solato torej), mi je pač domače ime solatka a ne. No in jz enkrat berem forum pa preberem nick SOLATJA. Pa ker me dolg ni blo na forumu, se začudim kaj sem taj pisala (kot solatka). pa preberem pa ugotovim da sem čist ubrisana, ker sploh nimam nika solatka.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:24:57
|
|
|
|
solatja
|
no, saj se mi je zdelo, da si bolj pri pameti solatja si je izmislil moj brat, ker se rima na moje ime, in za cyber življenje mi je prav fajn nick. pa ko sem se vpisovala, nisem nič pregledovala terena, ker sem itak vedela, da sem verjetno daleč edina, ki bi sploh pomislila na tak nick a ti izhahaš iz motovilca ali iz motoviljenja al kako?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja no, saj se mi je zdelo, da si bolj pri pameti solatja si je izmislil moj brat, ker se rima na moje ime, in za cyber življenje mi je prav fajn nick. pa ko sem se vpisovala, nisem nič pregledovala terena, ker sem itak vedela, da sem verjetno daleč edina, ki bi sploh pomislila na tak nick a ti izhahaš iz motovilca ali iz motoviljenja al kako? Hm... moj nik je pa... najprej sem bila na RR pod enim drugim nikom pa mi ni bil všeč. Pol sem pa prosila punce naj mi svetujejo kak drug nick. Sam je blo dost jih že zasedenih. pa ena napiše motovilčica - kao vilinski pridih. in jaz vsa navdušena, gozdne vile pa to... No na koncu sem pa postala solata
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
evo in tako mamo zelenjavni vrt na tej strani 160
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:29:19
|
|
|
|
solatja
|
počakaj, da matovilčica odgovori. mogoče pa sploh ni zelenjava aja, pa na nekaj mi moraš še odgovorit, . ti, ti ločilo moškega spola
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR evo in tako mamo zelenjavni vrt na tej strani 160 ja... men se je pa solate zluštalo.... in to nenormalno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR evo in tako mamo zelenjavni vrt na tej strani 160
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:31:02
|
|
|
|
solatja
|
imam v hladilniku zeleno, pa koruzo, pa še nekaj vloženega, če bi....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam še dve zeljnati glavi :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:32:59
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR evo in tako mamo zelenjavni vrt na tej strani 160 vidiš, ona ni zelenjava (sploh ne vem, kako sem prej spregledala tist njen post )
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam v hladilniku 4 brizerje, 1 čokoladne napolitanke in liter mleka...aja pa 4 stroke česna...če ktero zanima...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes ne. Mogoče jutri :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:34:27
|
|
|
|
solatja
|
aja, pa še čebulo in krompir za krompirjevo, mogoče je še kakšna kumara in mozzarelce... človek še lačen rata
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej maš atlas, tko da se ne boš zgubila do mene ...pa tud frčoplani so blizu včasih mislim, da mi bo ktir na postlo padu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:35:50
|
|
|
|
solatja
|
joj, jaz imam pa poln hladilnik in zmrzovalnik... kar povej, kaj bi... imam vse
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Solatja... k tebi pridem na solatni bife... sej nimaš nič proti a ne? k pikec pa na brizer pa na napolitanke
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se hvališ zelenjava, a? Vas je dost, pr men je pa najbl pomembno da mam brizerje in dobro vino
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:37:27
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No sej maš atlas, tko da se ne boš zgubila do mene ...pa tud frčoplani so blizu včasih mislim, da mi bo ktir na postlo padu pa menda ja ne? no ja, dolgčas ne bi bil
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No sej maš atlas, tko da se ne boš zgubila do mene ...pa tud frčoplani so blizu včasih mislim, da mi bo ktir na postlo padu Pikec pa v kerem selu tej ti živiš? (se moram natančno informirat, da slučajn ne bom zalutala, k bom palačinke iskala)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kaj se hvališ zelenjava, a? Vas je dost, pr men je pa najbl pomembno da mam brizerje in dobro vino A nis na en pršut vabila? Aja... tist Mič časti.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A nis na en pršut vabila? Aja... tist Mič časti. Pršut smo že pojedli Bo treba drug frčoplan ujet :))
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš že na metli ti sam avijonim sledi... K bojo pristajali, pa sledi vonju palačink Al pa kakmu vladnemu helikopterju, zdej k bojo sosedje center evrope
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A nis na en pršut vabila? Aja... tist Mič časti. Pršut smo že pojedli Bo treba drug frčoplan ujet :)) Eh sej sem vedela vse dobro zamudim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 23:40:57
|
|
|
|
solatja
|
imam še sauvignona, če kej sede, matovilčica. pikec, nas ni velik. otrok spi, mož se pa pogovarja z WORMSI (kaj bi pa ti zdej rad?, ja, tole bo treba vršt takole, dobro, nekaj je bilo, nee, tip me bo ubil...). no ja, zgleda, da nas je res veliko plus solatni bife
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?