Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ker Jure noče kakat v plenico. Če ga takoj ne slečem pol sploh ne kaka (no, si pol predstavljajte kako je to, če nisi doma), ker on ne bi kakal v plenico.
Tko sem pa danes dala pleničko dol in ga dala na kahlico in se je pridno polulal in pokakal. 
, sem mislila da verjetno ji ne paše, pa sva se eno uro po temu dojili, kupčka podrli, pol je zaspala za eno uro in ko je vstala je pobruhala ves mlek.
za njo. A misliš, da je to lahko reakcija na riževo mleko?
Se je zbudu mal čez 11 in ga sračkal do 2, ko je zaspal pri meni - v svoji pojstli ni blo šans. Nato je bla budnica spet ob pol 5 (je blo treba dat še eno svečko) in nato je zaspal v svoji pojstli do 7, ko je spet pristal pri meni za slabo urco, potem me je pa z jokom spodil iz pojstle. Jaz semmela pa še čist zalimane oči
za Elo!
Žiga je bil itak cel dan tečka - smo ga mal scrkljal zdele, ko je imel vročino in je potem izsiljeval, da bi bil v naročju