Pepita
|
Dobro jutro vsem in za vse lepe novičke. Jaz pa sem včeraj imela NS in najino dete se ni hotelo prav obrniti, da bi lahko dr. izmerila. Sem šla vmes na sprehod, pila veliko vode, da sem mislila, da mi bo mehur razneslo, božala trebuh, ga trepljala, na koncu že moledovala pa nič ... pikec se ni obrnil (bo bikec po horoskopu). Sem pa hecala , da ima že čisto njegov značaj. Imam pa zelo nizko maternico, tako, da je imel/-a glavico pod mojo sramno kostjo in je to vse skupaj še oteževalo. Sem pa očitno 1 t manj noseča, kot pa naj bi bila po M. Po UZ sem nekje 12 t in 3 dni. V glavnem dr. Pelkičeva se je zelo potrudila, kar 3x sem šla nazaj v ordinacijo, pa kaj, ko nismo žleli sodelovati. Tako, da mi je prestavila in imam v ponedeljek 5.11. spet. Pravi, da ko bo dete še malo zrastlo se bo laže videlo. Drugače je bilo pa super videti njegove akrobacije, ves čas je obraz obračal proti nam, pa se roko trepljal po čelu, kot bi nam osle kazal. Smo se tako nasmejali. Meni se še vedno NIČ ne vidi, nosim še vse svoje hlače, in samo po dolgem sedenju ma mogoče malo začne tiščat, jaz bi pa že tako rada kaj pokazala. Sem včeraj šla gledat nosečniške stvari pa si nisem še nič kupila. Bom v ponedeljek, ker ne vem, če bom dalj zdržala. Danes je pa "helovin" grem zdaj po buče, da si dam malo duška. Zvečer gremo pa s prijatelji v kino neko grozljivko gledat, upam, da me ne bo preveč prestrašilo. Lep današnji in jutrišnji dan vsem. Nekoč anonimna