Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

, da si čimprej opomoreš in šibaš v nove zmage. 
  še kar zamuja, pa vidim, da nisem edina. Danes se je malo nakazala, pa izginila. Takrat, ko bi jo rad, je ni! V PON bom pa po mizi kapljala med UZ. Groza. Pa ravno temu sem se želela izogniti. Po vseh pravilih bi jo morala tudi jaz dobiti 29.10., pa je ni. No, saj bom nehala jamrat, ampak me res jezi že tale 

Drugače je, ko vidiš, da postopek ne uspe. Ko pa je nosečnost potrjena, trepetaš za vsak dan ali bo s pikico vse v redu. Morala boš biti močna. Zardadi sebe in zaradi moža. V njem najdi oporo. In v stvareh, ki jih imaš rada. Meni je veliko pomagal šport, narava.... Boš videla, da bo šlo. Ljudje smo neverjetno močni in trdni in nas želja pa nečem vleče naprej. Odpočij si in ko boš ti čutila, da je čas, takrat se nam javi in navijale bomo do onemoglosti.V mislih sem s teboj 
 . Joj prisrčni, jst sem se kar topila, ko sem slikce gledala. 

, pa 
 , pa
  , pa 
 ....? 

. Je pa te ta male igle res težko dobiti. Jaz sem tudi pol lekran v Lj dala skozi, pa jih ni bilo. V sanolaborju pa prodajajo samo po cele škatle, jih je notr 100 al kolk že. 

Postrani nisem, sem pa kar dobro odmaknjena od pulta!