Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:41:28
|
|
|
|
Janya
|
Gosenica je lezla počasi na drevo je migala na kratko je migala dolgo Primigala je k meni v lonček sem jo dal nikar mi ne pobegni zažugal sem dejal Ko v lonček sem pogledal je notri ni bilo pred oknom pa je letal metuljček prelepo
|
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Gosenica je lezla, počasi na drevo pomigala na dolgo, pomigala kratko. Primigala je k meni vlonček sem jo dal nikar mi ne pobegni, zažugal sem, dejal. Ko v lonček sem pogledal je notri ni bilo pred oknom pa je letal metuljček prelepo.
|
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:42:48
|
|
|
|
zoom zoom
|
Hvala. To je bilo pa res hitro. Lp
|
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:45:31
|
|
|
|
Seven*
|
To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila!
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 17:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila! Pa bi vprašala. Tle pa res vse vemo, če ne ena, pa druga
|
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 19:19:21
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR To mi delaj. To si Ema cele dneve poje, pa nisem vedela besedila! Pa bi vprašala. Tle pa res vse vemo, če ne ena, pa druga Bom drugič!
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 3.11.2007 21:36:38
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
To je pa pesmica absolventskih izletov. Kok je blo lepo.
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 5.11.2007 14:53:45
|
|
|
|
honey
|
Hvala tud od mene!!!!!!!!!!!!! Mi2 hodiva na telovadbo za 2+ in jo vsakič na koncu zapojejo, samo jo še zmeri ne znam Se bom potrudila in se jo navadla!
|
|
|
|
|
RE: Gosenica je lezla počasi na drevo... 1.11.2009 18:44:23
|
|
|
|
thaiss
|
naš tudi poje zadnji teden to pesmico. a ima katera posneto, ker je tudi na emule ne najdem
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
PRALNE PLENICEZakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?naravni material (
74%)

cena (
0%)

varovanje okolja (
26%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!