Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ne pomaga nobena krema. Danes sem bila pri G in mi je rekla, da to izgleda kot strije. Ampak jaz imam pikice tudi drugje po trebuhu, zdaj pa so se mi pojavile še po rokah in me že vse srbi. Predpisala mi je neko kremo, ki pa nič ne pomaga, z njo pa si lahko namažem samo 1 x dnevno
 . Zdaj sem čisto obupana, ker sem se celo nosečnost mazala z Vichi kremo proti srijam, za njo zapravila celo bogastvo, zdaj pa naj bi imela strije??? Jaz še vedno nočem verjeti, da je to to. Kot mi je znano, strije izgledajo drugače, ne pa v obliki pikic in rdečih madežev. Je katera imela podobno situacijo? Če me bo še naprej tako srbelo, bom znorela 
 . Dobila sem jih tudi proti koncu nosečnosti, uporabljala  Vichi kremo in so vseeno tukaj

! no, bikinke nosim, pasu žal nimam več tako izrazitega- zdaj ko sem drugič 
 , pa se spet mažem-že zaradi tega, ker kreme proti strijam prodajajo 
 , da sem imela majčke zamaščene, asploh  ni šlo dol brez kakega prila za posodo- pa ni pomagalo. In srbijo strije, ja res je.