|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 10:19:25   
ksenja
Moj sin je star sedem mesecev in naj bi imel le zvečer flašo z mlekom (Milumil), čez dan pa je skoraj vso hrano. Ampak kljub temu, da zvečer s flašo spije od 200-270ml, se mi še dvakrat ponoči zbudi in spije skoraj vsakič po 200 ml. Ali se vam to zdi normalno, ali ne bi moral že spati celo noč? Kakšne so vaše izkušnje?

Lep dan in hvala za odgovore,

ksenja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 10:41:39   
malika
Ksenija ne bi te rada spravila v slabo voljo, ampak moj je star 11 mesecev, pa se še vedno zbuja na 2 ur ponoči. No danes je imel žurko in se je zbujal na tričetrt ure.

Drugače pa mu dajam ko se zbudi čaj. Drugega noče, edino enkrat proti jutru dobi flaško s čokolešnikom in spije slabe 120.

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 10:50:18   
Anonimen
Največ, kar je kdaj moj Tibor popil mleka, je bilo 160 ml. Spal je pa od večera pa do petih, šestih zjutraj. Tako da je to, kar praviš, res kar precej za po en obrok. Ampak po moje bi čez dan tudi lahko še mleko dobil. Točno se ne spomnim, ampak zjutraj, takrat ob petih, je Tibor dobil ponovno mleko. Pa ne vem, če čez dan ne tudi.

(odgovor članu ksenja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 11:50:54   
dory
Nas skoraj 8 mesecnik cez dan papca cisto vse...tudi tekocine popije zelo veliko..pa vseeno se ponoci zbuja na dve-tri uri...zdej sem uvedla se nocni obrok na zlico,da potem spi malo dlje kot tri ure...mleka po flasi ne pije vec,ce pa ze,to je ponoci,pa ne vec kot 100ml...

lp

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 20:15:44   
ksenja
Hvala za odgovor, ampak imam sedaj eno vprašanje. Katero flašo uporabljate, ker jaz sem mu danes dala rižolino v flašo avent, duda št. 4 in gre zelo malo skozi, mora biti tekočina zelo redka, potem pa v bistvu ni več rižolino ampak samo mleko.

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 20:18:27   
dory
Jaz imam ravno tako aventove flase...pa tudi ni ravno gosta mesanica...ampak pri nas ne igra to nobene vloge...ce bi mu dala zrezke pred spanjem,pa bi se mi se zbujal na tri ure:zmeden:

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 20:42:35   
Anonimen
Ksenja, pri Aventovih flaška štirica pomeni, da ima štiri enako velike luknjice, kot npr. enka oziroma dvojka in trojka, le da je luknjic več, niso pa nič večje. Moraš pa kupiti tisto dudo, ki ima označene "črtice" na treh delih dude - na enem I, na drugem II, na tretjem pa III. Te črtice označujejo, kakšna luknja oziroma zareza bo nastala glede na to, kako boš dudo obrnila. Joj, sem zakomplicirala. Ne znam napisati bolj enostavno. V glavnem kupi tisto dudo s črticami, saj gor vse piše (vsaj mislim, da piše).

(odgovor članu ksenja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 21:05:13   
piškotka
Jaz sem na Aventovi dudi št. 3 :metulj:kar z iglo povečala luknjo zdaj pa rižolino super teče.

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 21:39:52   
Anonimen
Ja, to so pa itak včasih vsi počeli. Tudi dobra stvar.

(odgovor članu ksenja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   prehrana sedemmesečnika
17.12.2004 21:40:27   
Anonimen
Ampak kako že to narediš? A moraš segreti iglo?

(odgovor članu ksenja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   prehrana sedemmesečnika
18.12.2004 10:04:56   
ajda11
LP

Splišni je glede Aventovega cuclja 1,2,3 zelo dodro napisala. Čez ta cucelj bo teklo bolj kot čez tiste z luknjami, pa nima veze koliko je teh lukenj, ker so enako velike,jih je več le zato, da več čaja ali neke redke tekočine ven pride. Gosta hrana pa skozi ne bo šla. Ta pretočni cucelj ima namreč zarezo in ne luknjic in odvisno je koliko tistih črtic, ki so označene na cuclju ima otrok pod noskom. Če ima otrok stekleničko s cucljem obrnjeno tako, da so pod noskom 3 črtice bo zagotovo teklo. Fora te zereze je v tem, da enkrat to zarezo stiskaš skupaj, se pravi da je ozka, potem teče manj in je primerna tudi za mleko samo ali čaj, če pa jo stisneš z druge strani se širi in je luknja kar velika po moje večja kot vse ostale štiri skupaj. Sem zakomplicirala, a je težko razložit. Drugače pa zelo enostavno. Cucelj je na največji Aventovi steklenički, tisti 330ml (prosi prodajalko da ti to pokaže, V Arielu imamo prodajalke to navado) ali pa se kupita po dva skupaj.

Suzana

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prehrana sedemmesečnika
19.12.2004 15:15:20   
piškotka
:duda:Jaz sem jo prej segrela, da sem jo razkužila, nato pa sem jo ohladila. Z iglo sem v bistu samo pretrgala vmesni prostor med dvema najbližjima luknjicama, tako da je nastala ena večja. Za zdaj se super obnese.:duda:

(odgovor članu ksenja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?