Žabika
|
Prosim, prosim, prosim! Ja na znamki je Hana - stara 3 dni. Joj moja mama bi se križala, če bi brala tele dizertacije, kaj je kje in koliko in a lahko, a ne sme jest. Ona pravi, da smo mi vse jedli in naj neham komplicirat. Pa sploh ne kompliciram, ampak jajc pa glutena pa še ne jemo. Sem pa danes v DM-u kupila en kruh, ki je brez glutena. Za probo. ANJA: hvala ti za idejo, da malo pišemo kaj pripravljamo našim sončkom. Mislim, da si ravno ti napisala da si dala Boru kašico: borovnice, kaki, jabolko in pri nas je bila ta do sedaj zmagovalna. Mislim, da smo šli prvič čez 100ml! Hvala, pa se priporočam še za kakšno idejo. Jaz sem res slaba v kuhanju, sploh mi pa manjka idej, ker sama jem zelo zelo specifično hrano. Pa jem skoraj vse, samo najbolj pa sovražim stvari, kjer je vse skupaj zmiksano, pa ne vem kaj jem. Tako da takšne kombinacije mi niti na kraj riti ne padejo. Da se še malo opišem! Jem posebej salamo, sir in kisle kumarice, ampak če dobim vse skupaj napakirano v žemljo, ne bom pojedla nič. Tako kot do sedaj še nisem pojedla niti enega samega hamburgerja. Sem čudna, a ne? Sem že vajena teh komplimentov. skačica: Hana je bila (vsaj jaz mislim tako, ker se mi zdi zdaj čisto ok) hipertona. Predvsem povišan tonus je imela v stopalčkih. Zadeva je zdaj že skoraj izvenela in tudi z osvojenim gibanjem sem za njeno starost zelo zadovoljna.
|