Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plača 6 ur - koliko € za 8 ur 9.11.2007 19:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim za pomoč, kako izračunati bruto in neto plačo za 8 ur po stari in novi pogodbi. Stara pogodba za 6-urni delavnik. Pogoji na pogodbi: - delovno mesto spada v 7. tarifni razred z izhodiščnim tarifnim količnikom 2,13 po kolek.pogodbi - plača se določi na osnovi 0. plačilnega razreda za napredovanje s tarifnim količnikom 2,13. Osnovna bruto plača znaša 887,43 € - pripada še dodatek 3% na delovno dobo (bruto 26,62 €) - osebna ocena 0,00 % (potem sem napredovala na 15%) 1. Koliko bi bila po teh pogojih plača bruto in neto za 8 urni delavnik? Imam nakako v spominu, da so rekli 1183,24€ bruto. Nova pogodba za 8 ur, pogoji: - delovno mesto spada v 7. tarifni razred z izhodiščnim tarifnim količnikom 2,13 po kolek.pogodbi - plača se določi na osnovi 2. plačilnega razreda za napredovanje s tarifnim količnikom 2,40. Osnovna bruto plača znaša 1024,92 € - pripada še dodatek 3,5% na delovno dobo (bruto 35,87 €) - osebna ocena 0,00 % 2. Imam občutek, da tole ni ravno dobra ponudba, rekli so mi, da imam zdaj namesto 15% uspešnosti - 2.plačilni razred s količnikom 2,40 - kar je res bolje, samo ne vem ali so se zmotili in mi ponudili 1024,92€ bruto za 6 ur ali kaj? Kolikšen je neto od tega bruto. Čez vikend moram pogodbo pregledati, da bomo v ponedeljek podpisali. Hvala za pomoč.
|
|
|
|
|
RE: plača 6 ur - koliko € za 8 ur 9.11.2007 20:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, super. Hvala Taula. Sem že. Kaj pa mislite glede na znesek 1024,92€ bruto za 8 ur? Bolj ko gledam pogodbi in probavam ter računam, bolj upam, da so se zmotili in je to znesek za 6 ur. Kako bi si lahko izračunala bruto za 8 ur, če je 887,43€ za 6 ur? Hvala.
|
|
|
|
|
RE: plača 6 ur - koliko € za 8 ur 9.11.2007 20:29:06
|
|
|
|
Taula
|
Preden podpišeš pogodbo preveri če res niso zajebali. Kako delovno mesto pa je to..okvirno? Mogoče ti punce lažje povedo če je prenizek bruto?
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
zanositevdarjad6mene pa neki zanima...pred kratkim sem prenehala jemati KT,ker sem pozabila vzeti 3 zaporedoma. Pojedla sem jih nekje do polovice,sedaj sem popoloma prenehala,ker sva se odločila za naraščaj. ali to kaj vpliva? In ali imam možnost zanositi v kratkem?zanositev po KT (
80%)

plodnost (
20%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!