Anonimen
|
Čveeekeeee! Sm mislila, da bom spet rabla 2 dni, da pridem do dna! Matejo pa že res pogrešam. Upam, da Tjaša nima škrlatinke... Mater...se mi zdi da je bogica nonstop bolana Atena777 bravo za 3*7 Kolumbo kako lahko pozabiš na mene, kar se tiče pesmic, uspavank...? Ti, ti, ti... Ti bom na ZS poslala mail. Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Hejla, parmezan še ni za 9 mes starega dojenčka, a ne? Manj kompliciraš, rajši jejo. Mi smo bili danes na super tržnici v KR. Kupili najboljši dimljen sir, domačo skuto, pičkote, potratno potico, ... Mmmmm, pa bom mela spet nekaj sladkega za večerni žur. Aja, pa ona t3 je bla tud za dol padit! (sorry punce ) Mi smo kr ok, danes je ati delu do 15h Pršu domov, se najedu, spil ene 3 aspirine in spi kot top Upam, da ne bo prnesu domov kake bolezni. Je reku da ga glava boli Kar se nickov tiče - tudi js skoz menjam Margit in Demer Sploh ne vem zakaj, ampak nikol ne vem kera je kera Hothien tudi jaz bi rada vidla kodrčke, plz! Danes se je napovedala tašča, pa je od nikoder ni. Nč, grem ateka zbudit, ker hrgoli tolk, da bo tamalega zbudu! Se še pol javim!
|