tosja
|
zolika: ne bit žalostna... Verjamem, da ni prijetno bit doma, če pa se boš lahko vse dni crkljala pri mami, pa izkoristi... To pogrešam najbolj na svetu - mojo zlato mami, ki je že sedem let moj . V življenju se premalo zavedamo kaj je mama - mama je vse!!! In zato, sem še toliko bolj ponosna in srečna, da bom aprila tudi sama postala mama. Naj ti čas hitro mine. Pa na RR pridi večkrat, bomo čvekale in regljale... petty82: še ena pridna študentka. Lubici: dobrodošla med aprilčicami. violica_23: verjamem, da je bila včerajšnja pizza noro dobra, še toliko bolj, ker se ti je reeeeeeeeeeees luštala SpeliG: ti čist verjamem, kako posnosno razkazuješ bušija...tud jaz sem ponosna k pav... barby78: daj prlimaj slikco, da bova primerjali. Obljubim, da bom še danes , ker ravno čisti pečico, ga ne bi rada zmotla... kekekc in mojca: si pa res imela smolo...Sam še sreča, da je sam prst na nogi, boljš da ne pomisliš, kako bi te šele sekerancija bolela, če bi bilo kaj hujšega in bi morala na rentgen.