Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej Suzi*, izgleda, da so pri vas v NM res mal čudni. Kolikor jaz razumem morata biti dve vrednosti povišani, da je diagnoza gest. sladkorna (moja je imela zadnji dve malenkost). Pa na rezultate dve uri čakate Nama so jih po 15 min povedali, pa še to nama je blo preveč . Jaz si sploh ne predstavljam, da bi prišel 12 ur tešč, potem pa še tri ure nič, razen tistga ogabnga cukra. Kr crknem po moje . Potem sva šla še na predavanja in je res tak kot da ne bi šla. Bile so tri mlade (če so že sploh končale faks ) sestre (zakaj tri mi ni čisto jasno, zgleda, da si drugač ne upajo ) in dve nosečnici. Povedale pa itak niso nič pretresljivega. Še najboljš mi je blo, ko so plastične zrezke pa korenje po mizi razporejale A veš da sploh ne vem kaj naj si mislim ob vsem tem. Vsi bi radi bli pametni pa pametujejo okol tega gest. diab., so ful brihtni, da so nekej novga poštudirali, ampak po drugi strani pa pojma nimajo kaj pol svetovat, tud nikjer nič ne zveš oz. zveš različno ali je to sploh to, pa da ne govorim o tem da ne znajo povedat kaj naj jemo. .... ...je pa res ful nagnusno tisto pit. Glih tolk da sem to sladkano vodo na tešče spravla po grlu. Dolenjka, saj po eni strani je boljše da je tvoj ostal na trdnih tleh, pa da veš, da je z njim vse ok, kokr da bi leteli z napol pokvarjenim avionom. Sej bosta vse nadoknadla, ko pride.