MetiLu
|
bamby, sem ugotovila, da je bila plača za 80€ boljša kot v septembru,k ker sem bila šele od 10.9. redno zaposlena in je bilo manj delovnih dni, samo za oktober so mi pa točno za tolk zmanjšali malco in prevozne stroške za tiste 4 dni ma ne res žalostno, pa še nižja je za 5o€ kot pa je bilo rečeno, da bo mela No, zdej sem pa maile pogledala, mi je pa še sodelavka neki poslala, kaj imam jutri za naredit, ker ona žal še ne zna vsega kar delam jat, mi je še ni uspelo 100% uvest... jojojojjoj, me kar ma, da bi še en teden odma ostala, zgubit nimam kej ah ta služba... Važn, da sva z detetom OK, da me je pogledal dones in da veselo brca in raste je res fino ga tkole spremljat. Šopingu se bom pa mogla kar odpovedat za nadaljnih nekaj let, vsaj takemu kot je bil do zdej Dolenjka kako se je lepo razpletla včerajšnja polomija Pa vidve (Bamby in Dolenjka) me nehita tunkat v razne fantazije me cel dan ni blo gor, ker sem po pregledu šla še do mami v službo, pa v špar po mandarince... sej bom vse nadoknadila Suzi še meni geslo prosim, ne morem ti poslat na zasebno, ker mi spet neki ne prime oz. mi tvojga maila ne potegne ko kliknem na ikonco ZS.