|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija-obljubljeni recepti
22.12.2004 8:48:36   
darjatimci
Dobro jutro,včeraj sem obljubila recepte za pecivo tukaj so(dieta brez mleka in jajc)
KRHKI ROGLJIČKI:150g moke,100g GEA margarine(40%),50g sladkorja v prahu,1 zavitek vanil. slad.,lim.lupinica
Margarino zdrobimo med moko,dodamo vse sestavine in pregnetemo v testo.Iz mase oblikujemorogljičke,ki jih pečemo v srednje vroči pečici od 10-15min.
JABOLČNA PITA:150g moke,75g sladkorja,30g olja,1/4zav.pec.praška,40g rozin,150g jabolk,sladkor za posip,ščep soli.Moko pomešamo s pecilnim praškom,dodamo sol,sladkor,olje ter zgnetemo testo,ki naj pol ure počiva.Nato testo razvaljamo in razdelimo na dva enaka dela.En del položimo v namaščen pekač,potresemo z jabolki in rozinami ter pokrijemo z drugo polovico testa.Pito na več mestih prebodemo z vilico in pečemo v srednje vroči pečici.
MIKADO:10g moke,65g GEA margarine,35g sladkorja v prahu,1zav.vanil. sladk.,50g rozin ali drugega suhega sadja,če je dovoljeno,ščep soli.Margarino in sladkor penasto umešamo,dodamo ostale sestavine(rozine prej operemo,drobno narežemo)in hitro pognetemo v testo.Testo naj počiva 20 min. na hladnem.Nato razvaljamo za nožev hrbet na debelo in razrežemo na velike piškotke.Pečemo v srednje vroči pečici.
Vseh receptov je 10,da ne bom predolga pa še ob priliki napišem kakšnega,če katero zanima,veliko uspeha pri peki vam želi Darja.
PS.moko lahko izberete po želji,pirino,sojino ,pšenično itd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alergija-obljubljeni recepti
22.12.2004 14:50:22   
darjatimci
Ni problema,se priporočam ali katera ve kje se dobi rastlinska smetana Vitariz in ali poznate firmo Sonital iz Šentvida.
Čao!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alergija-obljubljeni recepti
30.12.2004 19:42:14   
Natasa-6
Snežka, lahko ti pošljem kak recept, če želiš! Imam jih kar precej! Oglasi se!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?