Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem eno uro ful optimistična nato spet eno uro ful pesimistična.. ko smo bili na punkciji mi je ena ženska rekla, draga moja, te inekcije, punkcije in transferji niso nič v primerjavi s tistimi 14 dnevi čakanja..pa še kako je imela prav, to prav ubija, ponavadi mi dnevi bežijo kot nori sedaj pa se vlečejo, da ne moreš verjet, ma pustimo se presenetit

. In nič nihanj si dovolit, bodi enkrat optimisitčna in potem še enkrat optimistična
.
. Estrogen in predvsem v kombinaciji s progesteronom, pa to možnost spravi na minimum. Če glih meni je v prvem postopku z estrogenom in prometriumom vseeno na 15 dan malo krvi pokukalo, potem sem nehala s tabletami in se je čez 2-3 dni vlilo.
. Pa da bi imel Mercedesovega terenca sem tudi izvedela. Je Karmen prava zakladnica informacij
.
.
. Danes je že 32. dan, ko je ni... uh kok mi gre na živce tole čakanje. Zanimivo ane. Prejšnji mesec je prehitela in potolkla vse rekorde in prišla na 20!! dan. zdaj pa nekaj mečka in mečka... murphy vam rečem... prej pa je vedno hodila na ene 29. dan al tam nekje. Jah nič, še malo bo očitno treba počakat.
,a boš vidla pol boš
pri Rešu nima nobena toliko celic, zato pa tudi hiperstimulacija ni ravno pogosta. Kot se spomnim, jo je imela samo jadrnica. 10-12 celic pa je tudi nek maksimum in pri takem številu so v glavnem tudi zamrznjenčki. Očitno ima boljši občutek, koliko in kaj kateri predpisat??
al pa sem že tko zadeta od teh hormonov, da samo to vidim
mogoče se pa vseeno vidiva
Ti ga boš tko mogla jemat do 12. tedna, kajne? Pa anonimna tut.