Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Suzi kako pa bo danes zgledalo tvoje kosilo?Jst sem namreč še čist zbegana, saj so mi v petek ugotovili gestacijski diabetes...pa bi bi prav prišel kakšen tvoj nasvet, saj si že med bolj izkušenimi..hvala oo, mlavla, reva, že tako nič ne ješ pa skos slabo, zdaj so te pa še na to dieto dal?? Kolk si pa imela vrednosti?? Oprosti, ker sem očitno spregledala. kosilo pri nas....še kar nekak ne vem kaj bi. prej sem za naju s tamalim skuhala eno juhico. kar iz vrečke, čeprav kao ni priporočljivo zaradi presoljenosti , noter sem pa zakuhala še malo gresa in dodala grah. pa kroglice za v juho povrhu. za pravo kosilo bo pa verjetno kakšna rižota oz riž + zelenjava (+ paradižnikova omaka)+ meso + solata. Večinoma gledam, da ne jem sladkarij, pa sladkorja in medu se izogibam, pa kar se da (mleko, jogurti), gledam da je z manj maščobe (1,6 ali 1,3), pa nič ocvrtega ali mastnega, suhomesnate izdelke samo izjemoma. jem pa veliko sadja in zelenajve. pač, od vsake hrane se dobi tudi bolj zdrava. kako gre pa tebi?????