Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sva vse, kar sva imela namen, uredila. V Zg me je peljal v ta novi shoping center "Avenue mall". Nekaj takega kot naš City park. Tudi trgovine se ponavljajo, vendar mene itak "normalne" trgovine še ne zanimajo, nimam tam kaj počet.
Sem pa v Turbo limacu kupila za našo pupo eno trenirkico, pa mimo bodijev spet nisem mogla, sem kupila spet dva. Pol sem šla pa še v Kiko po pisane pleničke, pa sem tam kupila še kovterček in dve posteljninice. Zdaj mi res manjka samo še zimski kombinezonček in lupinica.
v novem,2.delu!!
pa ne bom imela niti možnosti nikjer tako rodit,ker verjetno ne bo šlo po naravni poti,pa če bi bilo to možno tudi v MB.Verjetno pa je kad prozorna,kajne?Tako sem videla na TV.