Anonimen
|
rumba ja, je ful ok izpadel kruh, samo malo se mi je zdel...hm...zbit? no, itak sem od oka vse delala, pa nisem mela moko tip 500 ampak 400, če ma to kako vezo pa pregosto je blo testo pomoje, bi bil bolj rahel, samo hleb pol nebi bil tak lepi no, bom še eksperimentirala malo zvesta sori, sam se mogla nasmejat....neveličan mleka to jaz tud poslušam od koga, da ni čudno da joka, ko pa od mleka gvišno nisi sit in to ponavadi ko se mi oni edini preostali živc še sam za ono tatanko nitko drži ključe od avta mu pa skrij kje hudiča pa naj steklen ribežn dobim še v življenju nikol ga nism vidla kej tajga.... pupi mi smo skor asketi in mamo 17, 18 stopinj ponoči...zdaj, pol k bo ful mraz jih bo še manj tamalo mam v bodiju, zoknih in pižami, pokrito s kovtrom...to je to baje če ma mrzle rokice zjutraj je ok, če ma tople, je prevroče kar se hrane tiče....sladorja se nameravam na daleč izogibat, tu mam pač svoje poglede če se pa zelenjava v malo slani vodi kuha, pa mislim da ni nič narobe... drugače mi smo ostali kar pri oni banani po pravici povedano se mi zaenkrat niti ne ljubi z GH ukvarjat....dojenje super laufa, pa se mi ne mudi...me zanima malo, ka bi sprejela okuse, ampak saj ne bomo nič zamudili...važno da do vrtca osvojimo futranje nekako kot baja si mislim okol gh.... no tak, mislim da sem noškljocala kar sem misla
|