|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 16:48:20   
KIRA
moji štručki že nekaj časa probam dajat kašico - se pravi zmečkano banano. ampak običajno vse ven spljuva, le zelo poredko se ji posreči majčkeno požret, ampak bolj po nesreči. stara je pa 4,5 mesecev. zanima me pa, kako ste ve naučile dojenčke, da so jedli z žličke brez joka in stoka, da niso vse ven izpljuvali, kaj si jim dal v usta, pa da so začeli hrano požirat. rada bi ji začela dodajat še kaj drugega, ampak predno se ne nauči požirat... probala sem pa tudi že z kašico od alete, pa isto sr...
lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 17:08:06   
anaj
Svetujem ti, da še mal počakaš. Tut jaz sem imela tak problem pa sem počakala 1 teden pa spet poskusila pa je potem uspelo.

Anaj

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 17:13:53   
ajf
jaz sem v eni bolj stari knjigi prebrala, da daš začetek žličke pred-med ustnici, tako da skuša posesat dol z žlice; poskusi kakšno mlečno kašico najprej, ker nima tako drugačnega okusa od mleka kot sadje

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 21:40:24   
Anonimen
Jaz sem tzdi v začetku dajala korenčkov in pesin sok, ampak sedaj se pa ne spomnim, ali po žlički ali po steklenički... V glavne, spomnim pa se, in to zelo, zelo dobro, da sem, ko sem Tiborja začela hraniti po žlički, skoraj že obupala, ker ni in ni šlo. Vem, da sem si mislila, pa kako hudiča se sploh naučijo vsi otroci jest, saj ene mamice pa le niso tako skrbne!!!! Pa ne boš verjela, da danes zna jesti, ha, ha!!!!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 21:40:27   
puri
Meni je tut patronažna rekla,naj začnem s sokci (jabolko, jabolko in korenček,..jabolko in hruška,nato sem dodala tut že mal manderine ali pomaranče, potem sem šla pa na banano! To sem mu jo pa dala tako,da sem zmiksala banano in malo soka od pomaranče, kasneje pa sem dodala tut mal navadnega jogurta, ampak sem začela po malem!

Če mu sadje nisem zmiksala, je tut kar ven pljuval, pa kar davil se je, z zmiksanim sadjem pa ni bilo problemov!
Lahko pa tut skuhaš kompot iz jabolk, nesladkan (samo jabolka in voda) in ko se ohladi ga zmiksaš!

Če ji pa tudi to ne bo všeč, pa mogoče še ni pripravljena na bolj gosto hrano in še malo počakaj,potem pa čez nekaj dni spet probaj!

lp, pa veliko uspeha!:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 22:22:35   
Gina
A samo ne zna pogoltnit, a ji tudi všeč ni okus?
Pogoltnit se učijo po mojih izkušnjah kake tri tedne. Najprej sem jaz dajala sok od jabolka, naribanega na navaden steklen strgalnik. Tam je tudi jabolko čisto spasirano, ravno tako korenček. Po par dneh šele sem probala zraven dat še malo samega jabolka, pa potem tudi banane.
Če ji pa ni všeč okus, pa lahko probaš z rižkotom ali kako drugo žitno kašico za po 4. mesecu, ki se zmeša z mlekom. To jim ni tako nenavaden okus, je pa bolj zoprno za pogoltnit. Najboljše so po moje tiste kaše od Hippa, ker so res kot eno gosto mleko.
Naš najmlajši je šele zdaj začel jesti. Ni znal pogoltnit, pa še okus mu ni bil všeč. Je štrajkal do 7. meseca in pol! No, zdaj pa je že kar precej.:bravo:
Držim pesti, da bi vama čim prej ratalo! pa pa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mamice rabim nasvet
30.12.2004 23:06:05   
KIRA
bom probala z nečim redkim, da se vsaj na žličko navadi - oz. kaj bolj tekočega za požirat. ampak če jo kaj dobro poznam, bo tudi to šlo ven.
bi blo smešno, če se jaz ne bi tolk matrala poleg.:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mamice rabim nasvet
31.12.2004 8:39:48   
Anonimen
Mogoče pa samo še ni pripravljena. Eni so prej, drugi kasneje. Če ne bo šlo s sokci, pa tako, da ji daš žličko pred usta, da bo poskusla posrkat dol, pa lahko še kak teden ali dva počakaš.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?