MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata Meti: hormončki ti mal nagajajo. Ma ja, sej vem sem dones besna na cel svet, ker moram bit u službi Ah, sej bo minil... Upam, da kmal. Februarka in ostale punce, hvala za tolažbo ne vem kaj bi brez vas! Pomojem bi kar enga nabutala Glede poroda, jest si skoz govorim, da bom enostavno šla rodit, čeprav že kar vidim da se bom na poti do P čist "usrala". Mi je pa vsakič lažje pogledat kakšen filmček. Jaz si mislim, da je še toliko težje in da mu bom mogla po najboljših močeh pomagat, ne pa mislit kako bo hudo, ko bojo popadki grabil. Lohk je zdej govort, sem pa prepričana, da če me bo fajn bolel, da se ne bom drla ampak mi bojo čist potihem solze tekle, ker se tko koncentriram in sproščam, da bolečina popusti. Vsaj pri želodčnih krčih mi je to pomagal, pa sem jih v življenju velik preživela. In če so popadki vsaj približno taki (najbrž so bistveno močnejši, ampak vseen), ne bo hudo Me je pa strah tega, da bom mogla kakšno drugo ki bo rojevala v sosednji sobi poslušat, kako rjove še vedno upam, da se bom hitro odprla in da me ne bojo mučili cel dan. Ah sem se razpisala