Kaštrun
|
evo. konec z učenjem. za danes seveda. sem pa čisto popiz*** ker sem v kuhinji na pultu ob robu spet zagledala mravlje. rdečke. kar kolona se vije "iznevemkod". matr, to je vsako leto v blokih. pridejo mravlje po ceveh, potem pa bog ne dej, da pustim kakšno šalco čaja ali pa košček kruha na pultu. noro! mojčca obljubim da se dobimo po novem letu na takrat bodo vsi prazniki in moji nastopi mimo, vse učenje bo pozabljeno, rojstni dnevi bodo za nami in vse bo spet ok. KOMI ČAKAM!!! aja, pa še cunjce ti bom prinesla nazaj (no, ne vse ) kar se tiče alergije je z Lučko drugače vse po starem. pregled imava šele konec februarja in do takrat je punca na dieti. se je pa zdaj, odkar je na flaši full poredila ni več taka suhica, pa tudi stegnčka je dobila. sem pa full popiz*** zadnjič, ker od konec septembra (ko sva bili na JE) ŠE VEDNO NISVA dobili od zavarovalnice odobreno, da imava mleko za alergike zastonj in tako plačujem 15€ po škatli, ki traja vsega skupaj 7 dni! zakaj nisem dobila? ker so na JE rekli, da so se izvidi očitno zgubili na pošti. ja right! jest sem se pa zbudila z napolitanko v riti MISLM!!! no jutri bom poklicala v LJ na pediatrično kaj se je pa zdaj ustavilo in potem samo še zjam aha, pa pozabila sem se pohvalit, da naša Lučka naredi "pa-pa" z rokico, pa praskati zna po mrežici od prenosne posteljice. matr, meni, ker sem prvič mami mi je vse tko "ohinsploh" pa tudi preseneča me. sploh si nisem mislila, da bo npr. že pri 6,5 m sama pila iz flaše, al pa da bo "pela" če ji rečeš... takole si rečem: MATR HITRO RASTEJO! šit! še tri mesece pa grem na šiht ah, grem raje Miklavžu nastavit, da mi mogoče ne bo še treba na šiht