Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjka, sej maš prav. Jih ne bo konc če doma ostanem, vsaj nekaj dni, pa magari grem pol nazaj. Ah jest mam res še v glav, da nimam nobenih težav in še kar normalno skačem naokol tko kot je ena rekla, kaj že... nej pozabim, da sem srnica la kaj in da sem že v visoki nosečnosti... Pa sej mate prov, sam kr ne vem, kako nej šefa pokličem, pa rečem, da me pa zdej čez noč ne bo... ah, spet kompliciram bi me blo treba mal po rit, ne pa da mi je Miklavž še baso prnesu OK, te bom tko vprašala: če bi (pa bog ne daj, ker bom huda ) danes ponoči rodila, a bi ti ga blo težko poklicat in povedat, da te 1 let ne bo našiht? No torej, marš na bolniško, pa ne razmišljaj kolk manj plače boš dobila! Še vse so sfolgale, pa boš ti tut! Ja Meti, če bo kaj narobe (bog ne daj), misliš, da ti bo šef iz službe ob strani stal? Njemu je čisto vseeno zate. Pa sej se bodo mogli slej ko prej sprijaznit, da greš na porodniško. Verjemi, da bo v službi vse funkcioniralo tudi brez tebe. Bodi brez skrbi, da firma ne bo propadla... Ti le glej samo nase in Janeza!!! Za druge ti pa naj bo vseeno, kaj bodo rekli.