aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ ne rabiš razlagat. Mene že čudn pogledajo, če rečem, da mam dobermanko v stanovanju. Pol kr mislijo, da maš umazano pa smrdljivo stanovanje, ker si predstavljajo, da je to tak revež, kakršne vidijo na kaki ketni za vogalom hiše. Ampak js sm se že zdavnaj nehala obremenjevat s takimi ljudmi. Sm ugotovila, da se ne splača ukvarjat z njimi, ker se ne sprijaznijo s tem, da pač vsak živi po svoje. Hvalabogu nas je pa čedalje več takih, za katere kuža ni več samo čuvaj, ki bi ga vidle sam takrat ko mu nesemo jest . aurora res so lepe blazince, je prav fajn, da si najdeš kako ustvarjalno dejavnost, ko si doma . Ja Naty ne govor , moja tašča je ena izmed takšnih, ki nikakor ampak res nikakor ne odobrava in ne more razumeti kako lahko imamo psa v stanovanju , se kr zgraža. In kadar prideva z mojim k njej na obisk, pred menoj ne bo nič rekla, ko pa je moj mož sam z njo pa mu pridiga o psu. Sploh me ne zanima, jaz pa pri njej ne morem razumeti kako lahko imajo vedno bogega psa na ketni. Ona točno ve, da pred menoj ne sme nič omeniti psa, ker bi ji kar takoj povedala nazaj. Ampak ker je naša slinavka tako pametna, na taščo vedno laja in renči, ker ve, da jo ne mara.