|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 20:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ničesar nisem našla.
|
|
|
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 21:16:08
|
|
|
|
Doroty
|
Ja, nesreča je bila. Sem se peljala po avtocesti in preko oznak sem videla, da je zastoj na cesti. Midva z možem sva šla dol na Trojanah in na Vranskem spet gor. Tudi po radiu je bilo obvestilo, da so zastoji in da spuščajo promet občasno (da niso stali v kolonah v predoru). Pa ob kakih pol petih sem slišala spet po radiu, da je promet sproščen ... kaj točno pa je bilo, pa ne vem ... Lp,Doroty
|
|
|
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 22:43:51
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Sprašujem v imenu kolegice, zakaj pa rabi to informacijo pa nisem spraševala. lp najbrž preverja tipa, če se ni samo zgovarjal na prometno nesrečo, ker ga dolgo ni bilo domov.
|
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 22:45:43
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* najbrž preverja tipa, če se ni samo zgovarjal na prometno nesrečo, ker ga dolgo ni bilo domov. Ti si pa cela detektivka
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
DojenjeagnesDo kdaj ste oziroma nameravate dojiti?Do štirih mesecev starosti. (
20%)

Do šestih mesecev starosti. (
18%)

Do enega leta. (
47%)

Do dveh let. (
11%)

Do treh let. (
2%)

Več kot tri leta. (
2%)
Število vseh glasov: 600Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!