Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - meni se pa zdi, da vama ne bo treba iti v postopek, ampak bosta že prej prijetno presenečena Uh, kako si želim, da bi te besede postale realnost. Ampak, jaz sem se kar ''predala'' v idjo, da nama bo pač šlo z umetno pomočjo... Se manj mučim vsak mesec, ko je čas za sitnobo... Ampak... veš... tvoj je res fajn, da ti je dal pikico... Moj se pa igle boji kot IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se*, a ti men lahk poveš kje se skrivaš? Sam tu pa tam se javiš... res da s samimi "sladkobami", da ne vem, če ne bom dobila sladkorne . Kako si? Kaj je novega? No, nočem biti sebična, pa delim sladkobe z vami Erin so pomagale do pikice (ja pa ja de), torej, mogoče bodo pa tudi ostalim. Kje se skrivam? Odvajam se. Od RR. Sem ugotovila, da me RR redi. Raste buši - pa ne tam, kjer si želim. Ampak potem cel čas bulim v RR, jem sladkarije, čips (uh, se mi je spet zaluštalo) migam nič in se lepo redim... Te pa sem ugotovila - da je treba nekje začet. Torej, first step - odvajanje od RR. The second step - tega pa se še nisem domislila... In kk si ti in asfalt in kamenčki in kuža? Gre? A veste kaj? Jaz tudi nekaj naših stalnic pogrešam... Kje so punce? Upam, da med nosečkami, le nam nočejo tega povedat.
|