Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

nek mojster iz Vranskega, ful dobr je, ampak mal zaseden, ker dela popoldan zase, je pa odličen.
  nek mojster iz Vranskega, ful dobr je, ampak mal zaseden, ker dela popoldan zase, je pa odličen.  

)
 )  

Za ta denar jaz že kopalnico dobim....
 Za ta denar jaz že kopalnico dobim.... 

Edino po naročilu ,  pol pa moraš tudi jogi zravn naročit po naročilu, pa je prišla okoli 400 €.  Too much samo za eno bedno posteljo.   Čez 4 ali pa 5 let mu bomo pa tak mogli večjo posteljo ali svojo sobo kupit, ker bo to prerasel, tak da se mi zdi noro 2500 € zapravit za sobo, ki bi jo imel samo 5 let.
     Edino po naročilu ,  pol pa moraš tudi jogi zravn naročit po naročilu, pa je prišla okoli 400 €.  Too much samo za eno bedno posteljo.   Čez 4 ali pa 5 let mu bomo pa tak mogli večjo posteljo ali svojo sobo kupit, ker bo to prerasel, tak da se mi zdi noro 2500 € zapravit za sobo, ki bi jo imel samo 5 let.