|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje ponoči
14.12.2007 12:49:47   
zupancdam
Mene pa zanima do kdaj so se vasi malčki dojili ponoči. Moja 11 mesecna hcerka še vedno hoce zizo ponoči, kako jo naj odvadim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 13:21:30   
darčif
to tudi mene zanimauser posted image ,ker mali vztraja tudi po trikrat na noč in to pri 9 mesecih.Samo, da se "priklopi".

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 13:37:33   
kšpela
jaz mam staro 4 mesece in od slabega 3 meseca naprej mi prespi celo noc tako da jo ne hranim ponoci.

(odgovor članu darčif)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 14:31:43   
Spark
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela

jaz mam staro 4 mesece in od slabega 3 meseca naprej mi prespi celo noc tako da jo ne hranim ponoci.


Daj povej kakšen ritual imate, da vam to uspeva.

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 15:20:53   
ajdaN
Do 2. meseca ene 2-3x na noč. od 2-4 meseca je prespala po cele noči (tudi po 13h v kosu)! Kje so tisti časiuser posted image .

Zadnje 3 mesece jo pa dajejo zobki, in pol bi ona kar malo malcala. Trenutno ukinjava eno dojenje (med 3-4), tako da je "samo" 1x. Nekje med peto in šesto. (spat gre okrog pol osme, tako da verjamem, da je takrat že malo lačna).

Ker je pa trenutno čez dan že praktično na GH pa "zbiram moči" da jo dokončno odvadim od nočnega hranjenja, ker ga NE rabi več. AMpak problem je ta, da kakšno noč vstanem tudi po 10x zaradi zob, tako da potem nimam več moči vztrajat z nedojenjem.

Verjamem pa da ne bo šlo brez joka - na to niti ne računam, ampak bo že pokapirala, da se ponoči ne je. Samo sama pri sebi se moram dokončno odločit.

Odvadil se sama od sebe pri tej starosti verjetno ne bo - ko se boš sama odločila pa vztrajaj, pa jo nosi, pa božaj... Samo ne popusti, ker bo naslednjič še slabše.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 16:31:12   
eya
Pri nas se je dojil do 9. meseca, potem sva morala ukinit, ker je moral neko jutro tešč priti na eno preiskavo. Pa je šlo zlahka tisto odvajanje. Ko sem poskusila 1 mesec pred tem ga odvadit, je bilo pa dretje.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dojenje ponoči
14.12.2007 21:15:12   
Naja30
Moja se je doila ponoči do 11m, ko sma tudi ukinile dojenje. Zadnje 4-5mesecev se je hotel dojit tudi na pol ure. Navadila se je, da je 3x potegnila in spala dalje. Ne bom rekla, da je to razvajenost, je pa služila moja dojka za dudo.user posted image  Ko sma ukinile dojenje, je ponoči začela spat.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dojenje ponoči
15.12.2007 13:26:49   
kalipso
Moja je stara 15. mesecev pa se še dojiva. Nimam pojma, kaj naj naredim. Edino, kaj pri nama včasijh pali je, da proti jutru, ko mam že vsega zadosti, se delam da spim, ona pa je zraven mene na postelji. Kar dolgo se joka, pol pa včasih neha. Sam kaj ko hoče bit ful zravn mene pa se me dotikat, te pa potem zleze na mojo glavo al pa kam drugam in tak zaspi.user posted image

_____________________________

Zara, ti si najina največja sreča!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?