|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: boleči šivi, krema
26.12.2007 16:46:57   
polona5
Za celjenje pomaga, da se tam spodaj večrat na dan tuširaš s hladno vodo in večrat na dan zamenjaš vložke. Tudi meni so govorili, da naj se ne mažem z nobeno kremo, sem pa imela tako situacijo, da se mi en šiv nikakor ni hotu zacelit. In sem po moji pameti vseeno uporabila bepanthen PLUS, ki celi in dezinficira - in je delovalo. Šiv se je v 3 dneh popolnoma zacelil, še dobro da sem ga namazalauser posted image . Lp

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: boleči šivi, krema
26.12.2007 19:59:59   
Anonimen
Jaz sem se mazala s FIBROLAN mazilom (nasvet babice), ki mi ga je dala patronažna. Se mi zdi, da se je vse nekako lepše celilo. Poskusi, priporočam.

(odgovor članu polona5)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: boleči šivi, krema
27.12.2007 19:03:54   
NELY00
Tudi jaz prisegam na mrzel tuš, je pa res da bolečina izgine le za kratek čas.Moram pa priznati da je zdaj ko je od poroda mimo 11 dni je že dosti boljše.Očitno čas prinese svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?