arneja

| 

Mami, nam bo pa naslednjič uspelo, boš videla   .      Amelia, saj veš, nemogoče je mogoče - četudi komaj verjamemo v to   . In ti si že tako blizu uspehu   .      Pija, itak da bodo otroci preživeli odmrznitev, jim bo pa ja luštno pri mamici se crkljati   .      Tassi, sorry, če sem te jaz okužila   . Jaz pa na srečo zdaj že prihajam k sebi.      Kaj pa jaz, mislite, da bom normalno dobila M ali kaj prej ali kaj kasneje zaradi vseh teh hormonov   ?      Abra, zdaj že imaš še eno potrdilo v roki   ? Joj, jaz tudi ne bi mogla odvrniti pogleda od tistega testerčka   .      Amelia, jaz pa mislim, da bi se Rešu fino zdela, če bi ga ti buzerirala s svojimi vprašanji na sosednjem sedežu   . Veš, da bo spet samo gledal, kje je kakšna   , da ji UZ naredi   .      Kitty, imaš same dobre znake   .      Lotty, tudi tebe čakata      .      Amelia, jaz bi enostavno zavrnila alkohol, mislim, meni gre to siljenje full  na jetra. Pa bodi vse do novega leta na antibiotikih pa bo   . Na tisti izcedek pa kar pozabi - Abri je lepo    prinesel   .  

|