taška30
|
Uf, sem zaspana. Pa še sama sem si kriva! Ker sem čakala in gledala Skrivnostni otok, ki traja od polnoči do enih. Komaj čakam, da bo konec te butaste Kmetije, da bodo moje nadaljevanke prej na sporedu. Navadno mleko: hja, Julija občasno dobi mlečni gres na navadnem (kadar kuhamo za vse), drugače se trudim z adaptiranim, samo ga ne mara kaj preveč. Zadnje čase je res kriza s hrano, pri vsaki stvari se upira. Po novem že takoj ko jo dam v stol začne nekaj težit, cvilit, sploh ne vem v čem je fora, evo ravno danes zjutraj naredim keksolino z adaptiranim, je cvilila in odkimavala, vržem stran, naredim njen (zaenkrat omiljeni) frutolino, spet cvili in maha z rokami, potem jo dam malo na tla se igrat, čez 15 minut nazaj v stolček, pa vse poje. Kr neki, no. Pa ni fora v tem, da ni bila lačna. NinaF, go, go, punca. Vso srečo na izpitu! Gaja*, 'čestitke' za M. Zdaj pa veselo na delo. emina83, ti tudi. Saj kar gre z dvema majhnima, čeprav včasih, ko imaš oba doma...uf...eh, bom rajši tiho, punce ve kar veselo na delo. Jaz se tolažim, da je zdajle najhujše in da bo kmalu bolje in se bosta skupaj igrali. Lonib, kako kaj zdravje? Boljše? Sabri, javi se, kako je s tamalo (al sem kaj spregledala?). Grem malo pospravit, danes prideta k nam tašča in tast (ima neka predavanja danes in jutri v Lj) in bosta prespala pri nas. Sem ful vesela, par rok več, da se igrajo z otroki. Danes je Manca zadnjič v bolnici, ampak vraga , revca se je zjutraj zbudila s polnim nosom, bomo videli kaj bo. Upam, da se pocajta čez vikend, ker si res že noro želi v svoj vrtec. Sami doma: ej, jaz zase vem, da sem v prvem razredu (6,5 let) sama vstala (mami me je po telefonu zbudila-takrat so bile službe pač od 6-14-ih), se oblekla, zaklenila in šla s sošolkami v šolo (1km daleč peš), ampak najbrž je res odvisno od otroka. Vprašanje, kako bo z mojimi. Nikar se ne sekiraj, Valika, saj mogoče kak drug dan sploh ne bi bilo krize, mogoče je bil tak splet okoliščin, da ji je nekaj šinilo v glavo. Samo jaz bi jo res počasi navajala, po par minut, počasi. No, imejte se lepo, pa pa
|