Čmrlika
|
Hojla ženske! Mi smo pa danes prestali morfologijo, in je naše ZDRAVO! Vse ima na mestu in prisotno in vse je bp! Aja, pa vsakič, ko smo hotli preverit, če ni babiki lulek zrasel, nam je obrnila ritko , tako da tudi tokrat pravi G, da ne bo trdil, da pa se bolj k nagiba. Torej smo preživeli, drugače moje tegobe prejšnjega tedna niso nič kaj posebnega, celo Canestena sem se znebila (za kako dolgo ) edino tisto moje pretirano bitje srca pa ni ravno najboljše, sploh zato, ker imam nizek pritisk, tako da mi je priporočal odhod k internistu-preverit mojga . AuroraJaz gibe čutim zdaj točno en teden, in meni se zdi da kar pogosto ...No, sej ne da mi ne paše, me pa včasih še ful preseneti, in me kar premakne! Pa ni to več tisto-metuljčki in balončki ampak prav rahla brcika...In verjemi mi, da bi to pri tebi že tud lahko bile...Jaz sem isto spraševala kdaj pa kako bom vedela..in so mi vsi govorili, verjemi boš vedela...In res je tako. Bi opisla, kot prav rahel udrec odznotraj -oziroma ful močen in dolg utrip...No tako nekako jaz to doživljam, in sem prepričana da je to to, ker sem danes na Uz točno to čutila in hkrati videla to mojo boksarko kaj počne No tako na kratko , nimam več časa prepisovat mer iz knjižice, ker moram it mojga cartat, ker ga jutri cel dan ne bom vidla! Pridne bodite in pozdravček z !
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|