bojana1
|
Tako midva sma tud sama,sem se povabla ne en pir Sam res sem si odprla en panashe Lonib-joj ne govori mi o zapravljanju,mi je kr slabo-sem prekoračila načrtovano Juniorka-te čist razumem,če sem prav razumela-ritem pri malčkih.Tudi mene so tile zobki čist iztirili,ker se kar vleče,pa vleče,...še mal pa bo dva meseca.Nobene noči mi ni vredu prespal,prej pa je že spal celo noč Tudi po dnevi ja bil priden,zadnje čase pa skozi tečen,pa če smo bili kje na obisku sem samo jaz veljala .So mi očitali,da sem ga privezala nase,sem bla jezna ,bi jih kr na .No zdej je čez dan malo boljše,je priden in na obiskih soliden.No v glavnem jaz sem že čist nora MojcaB-ja dobrodošla nazaj-smo te pogrešale.Dons pa uživaj 100 na uro,ker si res zaslužiš Gaja-vse najnaj naj se ti izpolnijo vse skrite želje ...joj si še mlada,jaz sem v 26 letu mela glih največ smole,bi jih rada imela nazaj.Tako da punca uživaj... Lilka-hvala bogu,da ni bilo mehurjev,ja Tinka se pa je verjetno res ustrašla .Babiko pa kr potolažite,saj na srečo ni bilo posledic.Ja pa Tinki čestitke za 8 mesecev JOJ pa še tvoj -sam da njemu ni nič... Aischa-ja super da je pri vas veselo-so mi všeč takšni ljudje,vedno dogaja.Ja tud pri nas mora bit pestro,sam zdej smo se mal nazaj držali,ker jaz ne sfolgam Valika- snežaki v zmrzovalniku-ste mi polepšali večer,sem skor od smeha dol padla.Komaj čakam ,da bo Luka začel s takimi zanimivimi idejami! Janca-pridna,ker sem rojena 3.4.-moj odgovor:moj ko je zvedel da še bomo imeli enega ovna,je skor skup padu,češ da ne bo preživel PRIDNA JA,sam TRMASTA da ne govorim...sej boš vidla Thumbelina-sam da pije,če ne je baje ni nič narobe,saj tako mi je par dni nazaj rekla P.Pa tudi ko sma bila v bolnici ,mu niso dovolil,da bi jedel tako kot doma.Več kot pol manj sem mu devala Pa se je bolše počutil.Če nima kakšnih drugih znakov,pa če ne bruha,se ne sekiraj. Saranik-dobrodošla nazaj tudi mi smo še brezobi,pa bomo čez en teden stari 9 mesecev.Jagoda-Luka je jedel že jagodni jogurt pa skuto tudi, pa na srečo ni bilo nič,pa umakni jagodo za nekaj časa iz jedilnika,če je res bilo to Mojčca-nisi osamljena ,jaz s tabo nazdravljam,sam da ne boš preveč da ne bom jaz kriva EEE zdej imam pa čist suhe uste tako čvekam Je blo kr dovolj,punce mirno noč!!!
|