Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sem malo čez sredino nosečnosti in ker si je moj dragi našel boljšo službo z veliko večjim plačilom, se je odločil, da gre v tujino. Če sem odkrita, sva se odločila oba, vendarmi je sedaj žal, ker nevem kako bom prenesla, da se bova videla le 1x mesečno. Občutljiva sem bila že pred zanositvijo, sedaj pa sem še toliko bolj. Čedalje se bliža dan odhoda, tembolj mi je hudo, vendar tega nočem pokazati, skrivati pa še manj. Prosim za par vzpodbudnih besed, ker mi je res težko pri
.

Žal nimam nasveta, ti pa želim, da vama uspe in da bosta ob skupnih trenutkih toliko bolj uživala.
Drži se. Nič ni dokončno.
. tvoj dom je tam kjer je tvoja družina, zapomni si to - to vas bo samo bolj povezalo imho
vem kaj je bit noseč in rodit v tujini, samo ni tak bavbav kot na prvi pogled zgleda
in on bo lahko s tabo, ko bo porod in ko bo bebica rojena - prve mesece ob vama. men se zdi to pomembno za vaju in za bebico tud - povezava v najrosnejših mesecih