Aurea
|
Katina, juhu, super za odlično novičko in !! Me tolk veseli, ko izveste te dobre rezultate In verjamem, da nisi mogla spati... to je taka velika doza adrenalina Naty in Aurora, se strinjam - tudi jaz sem nekaj časa imela malo slabih občutkov zaradi bolniške, ampak potem, ko sem trezno premislila in ko so mi vsi znanci začeli opisovati primere, ko so šle nosečke TAKOJ ko so izvedele na bolniško celo do konca, sem se zavedela, da je res najbolj pomembno, da se umirim in posvetim . Nobena služba mi tega ne bo odtehtala, če bi se kaj zgodilo. Jaz sem šla po prvi krvavitvi še nazaj delat (in se prepričevala, da bom poskušala delati bolj na easy - yeah, right, kot da je to mogoče ) in sem še dva tedna delala ter vmes zopet krvavela, pol mi je blo pa dovolj. Mislim, nihče ni nepogrešljiv, v službi bodo vedno lahko našli zamenjavo, vse se bo uredilo, vodstvo je bilo tudi vedno razumevajoče. Najbolj pomembno je zdravje in naši . Ker je tako, kot si ugotovila Naty, da se ti zdi, da se ful potrudiš in ven mečeš za službo, pa včasih potem izpade, da tega ne znajo ceniti. In če ima še katera pomisleke ali slab občutek zaradi bolniške, naj spomnim na dejstvo, da je veliko ceneje, če je nosečka 1 mesec na bolniški, kot če je novorojenček 1 dan v inkubatorju.
|