mojčca
|
Jutro Gaja. Hmmmmmmmm kako dobra kava, mi prav paše. Sem mislila, da jo bom morala še skuhati, evo, pa me ti presenetiš. Otroci spijo, jaz pa sem morala vstati, ker moram za Matica še vse pripraviti za terapijo. Če do 8 ne vstane, ga bom zbudila, se nahraniva, oblečeva in greva v Kranja. Manco pa še ne vem, ali jo bova vzela s seboj, ali jo bo pazil moj ali pa starša. Drugače je bil plan, da počaka pri tašči, ampak je včeraj nekaj zbolela, tako da bomo še videli. Ja, moj se tudi nekaj pritožuje, kadar sem na računalniku. Pa mu hitro povem, da naj mi lepo da mir, da kadar njega zvečer ni doma, se nihče ne pritožuje, tako da takrat, ko je doma naj da mir oz. naj tudi on ugasne televizijo, ki jo gleda. Mi je rekel, da sem prav odvisna od računalnika. Ja, kot da bi cele dneve visela tukaj gor?????? Nič, grem hitro pod tuš, dokler otroci še spijo, pa premišljujem, če bi si skuhala še eno , ker sem fulllllllll zaspana. Sabri, upam, da si prespala in da je včerajšnja slaba volja čudežno izginila. Kar se tiče tvojih staršev: jaz bi na lep način poskusila povedati, da ste sedaj pač svoja družina, živite svoje življenje in da ti pač ni všeč, da se vtikajo v vas, v tvojo družino in da si pri svojih letih čisto sposobna sama poskrbeti za obiske. Kar se tiče , pa tudi ne vem, s kakšno pravico, ti jo kar vzame in odnese v svoje stanovanje???? Halooooooooo. Mojim staršem to ne pride na misel, pa tudi živimo v isti hiši, v istem nadstropju, samo mi v prizidku, oni pa v starem delu hiše. No, drugače se zastopimo, tudi če imamo obiske, naj pustijo čisto na miru, je pa tudi res, da vsi vemo, da je to začasno in če bo vse po sreči, gremo drugo leto na svoje. Sedaj pa res bežim pod tuš.