|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
26.12.2007 18:30:14   
tejkag
Evo nas z obiska, mater sem zmatrana, kot bi lavfala na maratonuuser posted image . Ne res me ti obiski izmozgajo do konca...Ker je sta bla na obisku tud svakinja is svak z hčerko, ki je stara 12 let in je tečna ko 100 user posted image . Vse mora bit po njenem, če ne....no in tako bi ona kar naprej vlačila našo bejbo sem in tja kot neko mlado mačko. Itak ji je pretežka, samo iz rok je pa ne bi dala pa da se ubiješ. Joj sem bla že živčna ko vrag. Smo se hvala bogu kar hitro, no ja po treh urah pobrali domov-srečauser posted image .Pa tast, je itak na veliko praznoval kaj pa vem kaj, se ga je nažrl ( napil) in pol tiste alkoholne hlape razdajal okoli in pihal v Lano tisti nagravžen luft. Da kozlaš no. Tud zaradi tega zelo nerada grem k njima na obisk. Skratka žlahta žlahta....
O.K. saj drugač nisem neka zajeb.... baba samo  me pa take stvari razp...
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.12.2007 18:35:14   
thumbelina
Mi smo bili danes pa tudi pri žlahti. Je imel bratranec krst svoje hčerke  in smo šli. Pa je blo kr fletno, nihče ni rinil v nas, malega so malo pohecali, sam je takoj naredil rusel do tal, tko da ga niti niso imeli interesa vlačit po rokah, ker je take kisle ksihte delal. Tavelika pa je imela družbo od enega bratranca hčerko (je isto stara kot ona) in sta skoz se nekaj za roke držali in plesali... Pa še dobro smo jedli user posted image .
Naš mali je zagotovo bruhal od prenažrtosti, ker je dane snormalne volje, normalno kakal, normalno (se pravi preveč) jedel. Hvala, da ste mislile na našega mulčka. No smo mu dane soprali une pobruhane laske in je zdaj spet lep in dišečuser posted image .

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.12.2007 20:17:32   
aischa
halo čveke

kaj zdaj to pa ne da je meni moja kolegica prlečka odšla  user posted image valika na mi tega delati

glede hrane mi jemo že skoraj vse in tudi kuham več ne posebaj za user posted image . saj tak in tak nihče nima rad začinjene hrane.

plenice uporabljamo lidlove so tudi full dobre, pa edino po njih mi ponoči ni cela premočena. hoferovih še nisem poskusila.
katera znamka ima največ plenic v paketu in kakšna je cena.

tašča je user posted image  glede čistoče in reda drugače pa še kar nouser posted image   tasta sploh nimam oz ga imam ampak nimamo nobenih stikov z njim alkohol in tako dalje. bolje da sploh ne komentiram.

obiski ja saj nadležna stvar, ampak jaz sem si že na začetku red naredila da ji nihče ne sem ničesar dajat za jest brez moje vednosti. sem se bala, še posebaj ker je nedonošenček ki so zelo občutljivi, da bi dobila kakšne alergije pa potem ne bi vedla od česa.

imamo pevske vaje user posted image moram šibat

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.12.2007 20:35:17   
sabri
No, jaz sem pa danes take voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tukaj napišem, ker drugim nimam komu pojambrat, vi pa lahk izpustite ta zamorjeni del, pa preberete, ko bom boljše volje.
Slaba volja se mi vleče že nekaj časa, danes sem bila pa vesela obiska njegove sestre in fanta, sta ful vredu, sem spekla pecivo in sta prišla po kosilu, sem postregla pecivo, piškote, čokolade in čokoladne bonbone, pa pijača seveda. Pride dol moj fotr in vpraša, zakaj nisem postregla še kake klobase, pa jih začne siliti, čeprav sta bila sita in je bila polna miza, da naj, pa naj in vzame tamalo, gre gor po klobaso, ker moja v hladilniku ni bila dobra, in reče mojemu, naj jo nareže. Itak ni prav rezal, je rekel fotr, da naj postrani reže, da so lepši kosi?????!!!!!Sem postala takoj zamorjena, slabe volje, pa kaj pri 31 letih ne morem niti obiskov imeti v miru in jih postrečti ne znam al kaj???
Sicer to vse naredi zelo prijazno, ampak vsiljivo, haaalo. Če pa kaj rečem, lepo ali pa grdo, bo pa mula in zamera, tako da....Nej gre vse v ku....Da ne govorim, da mi jo vsak dan vzame gor, če mi je prav al pa ne, če rečem, da je ravno  jedla,naj ji na daje jesti, ji da zihr vsaj jabolko, če ne kar enih piškotov.
Tako da če katera ve za kak vikend, se priporočam, se zapufam in gremo, pa če tud v vukojebine.
No spihala sem se, bom videla, če bo kaj nucalo. Komentiram, ko bom boljše volje.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.12.2007 20:53:11   
aischa
sabri te čisto zastopim

tudi jaz sed dajala skoz velike borbe z mojimi starši, ampak takrat še nisem imela otroka. borbe so pa bile tudi potem ko se je tamala narodila,  me je mati imela za nesposobno in me hodila nonstop kontrolirat če imam otroka še živega. z mojim sva se na smrt skregala ko me je peljal iz porodnišnice, sem hotela domov on pa me je zapeljal k mojim staršem, so ga prej prepričali da mi bo tam bolje ker pač mi nimamo nobel stanovanja in centralne.  tisti mesec kar sem bila tam je bil prav peklenski.

sedaj sem pa spet na svojem. še telefona jim ne dvignem ko mi ni.user posted image

glede financ pa tako midva imava samo njegovo plačo pa shajava. res je da ne rabiva plačevat najemnine, je bila hiša od mojeg dedka, ampak stroški pa se itak naberejo pa dva avta in to je to. ampak vse gre samo da imaš ljubi mir.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.12.2007 21:05:15   
thumbelina
Ej sabri midva sva živela pri njegovih in je blo isto, njegoa mat je skoz gor hodila, enkrat naju je zalotla pri sexu,.... Ej jaz hočem imet tok miru, da se lahk naga po svojem placu sprehajam in to tud še dones delam. Madona če spim naga, se pa ja ne bom oblačila, če grem ponoči na wc....
Ampak sem že malo zašla....
Skratka nama je po treh letih dopizd....in sva se zapufala in kupila 70 let staro bajto za 8'5 mio, jo obnovila in v 10 mesecih sva šla živet na čisto vas iz Ljubljane, pa ne boste verjele, čudovito nam je. Imava 100m2 zemlje, za hišo je velik travnik in potoček, tako da prav uživam ko gledam svojega otroka kako nori po travi, pozimi dela snežake.... Se splača. Tud če imaš plesnave zidove kot  recimo midva, ker sva se tok na hitro v nepresušeno hišo vselila. Pa kaj, zdaj grem naga na wc in se mi je..b...e če me kdo vid al ne...

Uf sem se pa emocionalno čist vživela v tale moj monolog....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.12.2007 21:06:25   
sabri
aischa: tak mesec, ko si ga imela, se meni vleče že olala let, da ne govorim, da nisem prav nič zabavna potem tudi mojemu in še on nasrka zdravn, ko rabim nekaj časa, da se pomirim. Ko pa se, je pa že spet drugi udar in to dan za dnem. Midva pa žal nimava nič, da bi kam šla oz. naša dva sta naredila plan, v katerem sta vse moje brate izplačala, mene pa hočeta doma, da bom skrbela za njiju, ko sem pa rekla še prej, ko sva z mojim začela, da bova šla na svoje, sta pa dobesedno jokala???!!!In me seveda iz vseh strani znogirala, skratka nič pomagala, tako kot drugim. Ker pa to ni v njunem planu, da grem na svoje. Mah, sem se spet zamorila.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.12.2007 21:09:01   
sabri
thumbelina: saj midva tudi gledava stare bajte ali pa vikende nekje na štajerskem, kjer je še vedno ceneje, kot tukaj, pa ni kar nič, ali pa še tisto predrago. Krediti so pa itak ubijalski, ampak bomo riskirali, drugače bom pristala v Polju.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.12.2007 21:23:07   
aischa
jaz sem imela res srečo imam še dva brata in sestro in vsak od nas je dobil eno hišo. sta staridva full herbala po dedkih in stricih.
doma na domačiji je starejši brat ki je študiral v kmetijski smeri tako da je bil že prej za doma določen. ampak njemu tudi ni hudga ker sta staridva v novi hiši on pa si je staro renoviral tako da je tudi na svojem.

vglavnem vem kako je to. sranje je pa res če te hočeta doma.

ko pa hočeš it pa te imajo še za nevzgojene in ne vem kaj še. kaj pa oni a niso tudi oni silili vstran od svojih staršev.

vsak si želi svoje življenje ustvarit.

se mi pa je zgodilo en mesec nazaj, da je k meni prvič prišla ena  moja kolegica, njen komentar ,, jaz pa ne bi mogla v tako malem prostoru živet na 45 kvadratih ,, imamo namreč samo eno sobo in kuhinjo in kopalnico.
pa saj če si gledala album potem veš približno kako izgleda

ona si naprimer lahko novo montažno hišo privošči ker je prodala eno parcelo blizu mb za okrog 60.000 eur

jaz pa pač moram biti zadovolna s tem kar imam, ampak se ne pritožjem tukaj smo srečni in tudi nič nam ne manjka. že s tem dvema placoma imam včasih več dela in pospravljanja kaj bom potem z veliko hišo.

bo pa tudi nova hiša enkrat prišla, ko bo čas za to

tako bo tudi pri tebi sabri, bo že prišel čas ko ali bosta na svojem ali pa se bo stanje umirilo

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.12.2007 21:38:02   
aischa
user posted image  se poslavljam za danes, sem tako user posted image  pa še oči me full pečejo.

se pišemo kaj jutri

vsem ki ste slabe volje pa user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.12.2007 6:31:43   
gaja*
user posted image

Dobro jutro  user posted image

Evo, za vsako eno kavico, al pa čajček user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.12.2007 6:53:26   
gaja*
No, zdaj pa ostalo  user posted image

Morem se spet pohvalit. Gaja je že drugo noč prespala. Od 20.30 do 5.30, s tem, da sem jo jaz zbudila s kašljanjem. Potem sva jedli in zdaj z user posted image veselo spita naprej.
Jaz sem si privoščila malo  user posted image (lonib, haha) čeprav me je moj že user posted image , ko sem nesla leptop iz spalnice. Kao da premalo spimuser posted image

Včeraj ste pa hitro nehale pisat (sej glede na to, kakšne volje ste bile) še boljš user posted image user posted image Kar se pa te teme tiče, jaz ne dam naših 75m2 za nič, da bi mogla it živet s kom od naših. Ni šans!! Tuki pa le imamo svoj mir. Edino kar je, ko bomo začeli graditi, bomo z mojimi sosedi user posted image , ker sva kupila parcelo nasproti naše hiše čez cesto. No, pa zarad tega se niti ne sekiram, da bom vsaj z mojimi soseda, ne s taščo user posted image   user posted image Z našimi se vsaj lahko user posted image user posted image , s taščo se ne morem oz. nočem. user posted image

Tak, zdaj pa morem končat, morem it žemljice  user posted image   spečt za zajtrk pa user posted image skuhat in pospravit

Čav bav

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.12.2007 7:34:02   
mojčca
user posted image

Jutro Gaja. Hmmmmmmmm kako dobra kava, mi prav paše. Sem mislila, da jo bom morala še skuhati, evo, pa me ti presenetiš.

Otroci spijo, jaz pa sem morala vstati, ker moram za Matica še vse pripraviti za terapijo. Če do 8 ne vstane, ga bom zbudila, se nahraniva, oblečeva in greva v Kranja. Manco pa še ne vem, ali jo bova vzela s seboj, ali jo bo pazil moj ali pa starša. Drugače je bil plan, da počaka pri tašči, ampak je včeraj nekaj zbolela, tako da bomo še videli.

Ja, moj se tudi nekaj pritožuje, kadar sem na računalniku. Pa mu hitro povem, da naj mi lepo da mir, da kadar njega zvečer ni doma, se nihče ne pritožuje, tako da takrat, ko je doma naj da mir oz. naj tudi on ugasne televizijo, ki jo gleda. Mi je rekel, da sem prav odvisna od računalnika. Ja, kot da bi cele dneve visela tukaj gor??????

Nič, grem hitro pod tuš, dokler otroci še spijo, pa premišljujem, če bi si skuhala še eno user posted image , ker sem fulllllllll zaspana.

Sabri, upam, da si prespala in da je včerajšnja slaba volja čudežno izginila. Kar se tiče tvojih staršev: jaz bi na lep način poskusila povedati, da ste sedaj pač svoja družina, živite svoje življenje in da ti pač ni všeč, da se vtikajo v vas, v tvojo družino in da si pri svojih letih čisto sposobna sama poskrbeti za obiske. Kar se tiče user posted image , pa tudi ne vem, s kakšno pravico, ti jo kar vzame in odnese v svoje stanovanje???? Halooooooooo. Mojim staršem to ne pride na misel, pa tudi živimo v isti hiši, v istem nadstropju, samo mi v prizidku, oni pa v starem delu hiše. No, drugače se zastopimo, tudi če imamo obiske, naj pustijo čisto na miru, je pa tudi res, da vsi vemo, da je to začasno in če bo vse po sreči, gremo drugo leto na svoje.

Sedaj pa res bežim pod tuš.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.12.2007 7:55:45   
thumbelina
Hej dobro jutro user posted image . Naša noč standardna, vstajanje miljonkrat da mu dam dudo, sicer pa je spal. Zdajle se igra na kavču. Tavelika teži, da je lačna, ji mož že dela zajtrk. Danes se znebimo veeeeeeeeeeeliko denarja, imam jaz za svoj avto registracijo user posted image .
sicer pa se nam obeta dan kot ponavadi. ENo veliko bluzenje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.12.2007 8:09:03   
tejkag
Dobro jutro, no naša noč je minila kolkrtolk normalno, seveda brez vstajaja ni šlo. Kot vedno sem jo proti jutru vzela k sebi, da mam še malo miru in dremanja.
valika-kje hodiš? Ne ga srat no!user posted image
Joj morm it rit previt, se je bejba pravkar posračkala.

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.12.2007 9:12:32   
aischa
halo

kako mirna noč. prvič smo spali celo noč od 20 do 7.30 zjutrajuser posted image

sploh ne morem verjeti da je lahko zdržala celo noč brez mleka drugače pa po 2x še je ponoči.  

zbudila sem se kot da sem na user posted image

grem si user posted image skuhat bo še katera.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.12.2007 9:14:25   
lilka
Dobro jutro dragice!

Sabri: te čisto razumem, taka stvar ti lahko zamori cel dan,ti se kar spihaj tu pri nas, vsaka se kdaj in prav paše, jaz pa rada kaj takega preberem, da pol vidim da nisem samo jaz včasih v takem dreku.
Mi živimo zgoraj imamo svoj zunanji vhod, spodaj pa samo moja mami(ati se je po 30 letih zakona odselil k ljubiciuser posted image ) in z mami nimam težav, nikoli nikoli ne pride gor če je ne pokličemo, nikoli ne gnjavi. Mam pa zato s tastom in taščo, vsakokrat ko pridemo na obisk, tako da.....tast skos neki komentira in komandira, sem Tinki dala npr. riž v majhno plastenko da bi se igrala pa je rekel, da sem ga preveč not nasula, da še dvignit ne more in podobne finte......

Tejkag: pa sej to sem jaz včeraj pravila, obiski te zmozgajo do konca,te čisto tazumem, bi blo bolše če bi bli doma, se mi včasih zazdi, bi imeli več od dneva. Pri nas je tudi zmeraj nečakinja pri babici in dedku in Tinka se je že boji, ker jo je že parkrat uščipnila in pokrempala, ker tast in tašča pač nista poslušala da naj Tinko bolj stran držita ker leto in pol star otrok pač ne ve kako se dojenčka prime in zdej se Tinka zajoče vsakokrat ko sestrična bolj blizu nje pride, pa še ni blo dosti, je zdanjič tašča spet hotla da se pocartata in jo je spet uščipnila v obraz, pa jaz bi jo lahko kar počila babo butasto, da kozlaš, kot si rekla, eh škoda besed.....

Gaja*:U danes si pa ti kavo skuhala, jaz sem pa že na mojčino navajena, sam je tvoja tudi dobra...... sem že probala spečt rulado, pa ni tako dobra kot tvoja mama naredi.

Hrana: kaj pa pravite na to, če bi prepečenec zraven umešala, napr. v kuhano zelenjavo, sej prepečenec se lepo stopi?Ma jaz sem že čisto brez idej......preveč kompliciram s tem kuhanjem posebej.....

Tinka dremlje, ati je že v službi, punce jaz vam povem, da ne vem kako bom zdržala, če so napovedali, da bodo do 27.1.2008 delali vsak dan cel dan tudi vikende. Meni se bo zmešalouser posted image .

Zdej pa šibam, enga pokadit, pol bo pa že Tinka spet zbujena.....

Lepo bodite drage moje, pa ni ga lepšega če lahko že zjutraj pojamraš user posted image in se pol boljše počutiš čez dan.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.12.2007 9:30:59   
thumbelina
Jaz v kuhano zelenjavo vkuham vsega možnega vraga: gres, polento, tatnke nudlčke (od Barille so brez jajc), pa Barilline testenine, ki izgldajo kot riž, riž, kus kus, itd

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.12.2007 9:49:26   
sabri
Dobro jutro, ja Gaja, tudi tvoja kava je dobra, meni itak vsaka paše, sam da mi jo kdo drug skuhauser posted image
Drgač pa Mojčca, je moja slaba volja čez noč mal usahnila, dokler se nisem zjutraj s tamalo crkljala, ko se je glih zbudila in je uletela mami, jo ne moti, če sem jaz še v postelji v gatah in se jaz crklam z njo, jo vzela in premetavala ene 15 minut. Da ne govorim, da sem zjutraj bolj tečne volje, se mi ne da debatirat. In imam spet zje...dan. Drgač sem pa jaz to takoj na začetku povedala in tudi, ko smo hoteli it na svoje, povedala, da ne da bi bili mi skregani, ampak da smo pač svoja družina in želim tudi tako živeti. Pa sta itak zamerila oba in dokler sta se mulia, je bilo glee tega bolje, potem pa isto sranje.
lilka: po moje je prepečenec čist ok, jaz tud zmešam, kar se spomnim v take čorbice. Bom pa začela tudi kruh v juhico, pa kar mal več stvari novih, da se počasi navadi. Je stara pa že 8,5 meseca.
Grem si kavo skuhat, še eno, potem pa novim zmagam naproti.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.12.2007 9:52:43   
zoom zoom
Naša noč je spet minila kot ponavadi, s tem da je šla spat kasneje kot ponavadi (je pa zato zaspala v svoji postelji - sama, kar je že čudež in jo bom zato tudi zvečer raje imela malo dalj pokonc. Bom videla, če bo to kaj pomagalo). Aja zbudila se je pa prvič ob 1h, popila vse mleko (160ml) in spala do 7h, spet dobila mleko,sva še malo poležali,potem pa se je zbudil starejši in smo morali vstat. Mi je pa danes že 2x nekaj bruhnila (izgledalo je kot bela skuta), pa nekaj pokašljuje in nos spet sesamo, ker ima kar precej zamašenega.
Zdej spi že prvo rundo.
Se moram pa it malo s starejšim ukvarjat, zato vas za nekaj časa zapuščam.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.12.2007 9:57:13   
zoom zoom
Sabri: mogoče si napisala, ampak se ne spomnim. A ste v istem nadstropju kot starši, skupni vhod,..?????
Če bi meni moja mami ali kdor koli drug kar tako prišel v sobo/stanovanje, bi ga tako nahrulila, zameraa gor ali dol. To se pa res ne dela, da kar uletiš nekam.

Mi sicer tudi stanujemo pri naših, svoje nadstropje, svoj vhod, ampak res nikoli ne pride nihče gor, razen če jih ne povabimo, pa še to vedno pozvonijo prej oz. če kaj rabijo pozvonijo in počakajo zunaj. Sicer imamo pa vedno tudi zaklenjeno.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.12.2007 9:58:12   
smotka lonib
hojla!

Mi smo dons spali do 08.00. zala se je zbudila ene dvakrat, drugače pa je bila noč kar mirna.

Valika!!!
pogrešamo te!

sabri!
ta stari so od hudiča. tašča in tast sta že umrla, strica smo dali v dom tko, da sva z mijim in troci sami v njegovi hiši. jest sem včasih prov vesela, ko pridejo moji starši na obisk, še bolj vesela pa sem, ko gresta domov. jest vem, da z mojimi starši ne bi mogla živeti. moja mami mi skoz nekaj kritizira. m,i je rekla, da sem presuha in da sem spet hujšala, pa sem ji povedala in moj tudi, da jem, sam kaj, ko tamalo nosim po rokah in ene 100-krat na dan grem po štengah gor pa dol, valda da grejo kalorije dol, pol pa še zvečer en ornk SEKS, pol pa res vse kalorije pokuriš. sem ji rekla, če mojega dragega bratca kej sekira, ker je premočen (res je debel), pa je kr tiho. sej mu ne upa reči, da se mu nebi zamerila.
Moj fotr tud misl, da mi ne smeš ničl reči. jest mu kr v glavo povem, pa si mislim, ali mi boš zameru al pa ne jest z njim ne mislim delat v rokavicah.

moram iti Zalo previt.

Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.12.2007 11:07:22   
smotka lonib
sabri!
a ti povem na kakšen način prideš do svojega stanovanja ali pa hiše? ne mi zamerit ostale ampak taki ljudje mi grejo na živce. zdejle sem bluzila po RR ju našla osebo DODI, ki ima doma ne vem kok otrok (7 ali 8, če ne že več). pred ldvemi ali tremi leti je bila ona v čaSOPISU SLOVENSKE NOVICE, kjer so kao prosili za denarno pomoč, ker pač on z možem in otroci ter starši živijo v zelo stari hiši(ne vem kok otrok je takrat imela 5 ali 6) in naj jim pomagajo z denarnimi prispevki za novo hišo. in na tak način dobri ljudje pošiljajo denar za novo hišo in pa še seveda velik avto za tako veliko člansko družino. sej je lepo, če imajo otroke radi, sam naj jih ne delajo, če nimajo denarja in če živijo v stari hiši. tud jest mam staro hišo. očitno ima dosti denarja, da ima doma računalnik in še digitalni fotoaparat.user posted image user posted image user posted image user posted image
TAKO SABRI TO TI JE RECEPT ZA NOVO HIŠO.

NE MI ZAMERIT PUNCE, AMPAK TO ZAME NI NAČIN. TA DODI PRIHAJA IZ DAVČE (NAŠE PELEPE SELŠKE DOLINE). NE VEM KJE NAJDE ČAS ZA RAČUNALNIK, ČE IMA TOK OTROKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JEST MISLIM, DA SO KJE ŠE VEČJI REVEŽI. SEM PO TELEVIZIJI ŽE VIDELA ŠTEVILĆNO DRUŽINO, KI PA JE IZJAVILA, DA JIM NIČ NE MANJKA IN NISO NIČ FEHTALI ZA DENAR.

SORRY!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.12.2007 11:44:23   
bojana1
Dober dan!
Gaja-hvala za user posted image je prav pasalauser posted image
Naša noč je bila še kar o.k.Malo smo vstajali ,pa ni bilo prehudo.Zobek še ni prišel ven,s prstom čutim oster rob,,predrl še pa ni dlesni.Js upam,da bo pred novim letom!
Sabri-pri nas je tako,da je brat doma ostal.Se z mamo dost bolj razume kot jaz.Mislim,da veliko pri nama vpliva mamina bolezen in enostavno ne morema skup živetuser posted image Od doma sem šla pri 23 letih ko sem se poročila in tudi ko sem se ločila se nisem vrnila domov.Od takrat sem podnajemnik.Sedaj živimo na 24 kvadratih ,pa smo srečni.Tudi pri tašči in tastu je prostor-pa nočem za noben denaruser posted image Preveč cenim svobodo!Sabri,verjemi se da -pa mogoče za začetek nekaj bolj majhnega,pa še zraven nekaj malega graditeuser posted image Mi bomo tako naredili.Rešitev se najde,sam pogum morate zbrati.Držim pesti za vasuser posted image
zoom zoom-upam,da hitro mine prehlad.Zvečer pa jo kar namatrejte,da bo bolše spalauser posted image
Lonib-se stinjam s tabo-mauser posted image se eni znajdejo.Drugače pa mislim,da od letos obstaja subvencija za mlade družine(drugo leto bo tudi razspis),Pri nakupu stanovanja,renoviranju ,gradnji-300 E na osebo-upam,da bomo drugo leto zraven.
Nič še grem jaz hitro na enega,se še javim!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.12.2007 11:52:12   
thumbelina
Ja to je rešitev: imaš otroke (več kot si jih sposoben preživet) boli te k...za otroke, da so reveži, d animajo kje spat, da so lačni da jih zebe, pol pa naprtiš ta problem državi, ljudem, pa bodo že poskrbeli zate. takole se je znašel možev brat. Stanovanje imajo tako miceno, da nimata že onadva kje spat in pol sta naštepala tri otroke, in potem je pa ja morala familija skup stopit in častit bajto za 70 mio sit, ker reveži nimajo kje spat. In pol ne da bi šla kupit eno malo večje stanovanje nekje zunaj iz lj, samo za parcelo so dali 20 mio in potem še super duper bajta.
Mož se je pa obrisal za kakršnokoli finančno injekcijo, mi pa lahko živimo v vukojebini, lahki imamo po tleh topli pod in ne nek švedski parket, plesnive stene itd... Sam po drugi strani ima pa on skoz na grbi svoje tastare in mu solijo pamet, midva imava pa mir....

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?