Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 21:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Pikec jz še kr ne vem kaj je mandulat? Pa a si našla včeraj indeks?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:01:48
|
|
|
|
malecka
|
Nočko tema se bo zdaj zaklenila in jaz sem zmagala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:04:00
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj za eno čudo je tale mandulat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mandulat je baje po centralnoslovensko turški med...čeprav mal dvomim v to. Indeksa pa nisem našla. Sam upam da je na faksu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:24:20
|
|
|
|
malecka
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:25:26
|
|
|
|
solatja
|
držim pesti, pikec. si me pa spomnila, da me še čaka moj (mandolat) v omari še od Miklavža. al pa je že šel po moževem grlu dalje
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR mandulat je baje po centralnoslovensko turški med...čeprav mal dvomim v to. A to je tisto belo? JAz se pa s Toffiee-ji bašem :)):
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je tisto belo? Še boljš je črn, k je oblit s čokolado...njaaaaaaaaami
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Še boljš je črn, k je oblit s čokolado...njaaaaaaaaami Tega bom sprobala drugo leto. ZA letos počasi zaključujem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:31:43
|
|
|
|
solatja
|
belo, pa različne trdote se dobi (bolj kvaliteten je trši) pa z različnimi zadevami obogaten (arašidi najpogosteje, lešniki, mandlji,...). so pa imeli pred dvema letoma še ziher v Cukrčku v Stari Lj madolat polnjen s suhim sadjem (al so bili bonboni ) nekaj slastnega jaz se pa nič ne bašem. bi pa naročila en čaj. danes sem bila v Doti in sem zapravila ogromno, ampak imajo res take fenomenalne stvari za dom... sem kupila toskansko sol (z baziliko, timijanom in posušenim paradajzom - se ne hecam, točno to piše na slovenski deklaraciji
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Solatja sej bi ti ponudila to kar pravkar pijem... sam je ogabno... (prevreto mleko s čebulo)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:33:59
|
|
|
|
solatja
|
ups, bazilika, oljke in posušen paradajz. in sol iz Atlantika
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa traumiram nad indeksom .... in molim k pojzedonu, jupitru, ateni, hestiji... da bi ga najdla.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:35:49
|
|
|
|
solatja
|
tega ne bi, čeprav bi mi verjetno bilo grlo precej hvaležno. jutri bom naredila za naju, kašlarici, karamelno mleko in v dm moram po žajbljeve bonbone, ki so tud super. aja, pa isla je še doma. a si ziher da ne bi rajši kaj od tega?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:36:25
|
|
|
|
solatja
|
a si kej ugotovila, kaj je s spletnim indeksom?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Solatja sej bi ti ponudila to kar pravkar pijem... sam je ogabno... (prevreto mleko s čebulo) ježešmarija, kaj za eno čudo je pa to??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja tega ne bi, čeprav bi mi verjetno bilo grlo precej hvaležno. jutri bom naredila za naju, kašlarici, karamelno mleko in v dm moram po žajbljeve bonbone, ki so tud super. aja, pa isla je še doma. a si ziher da ne bi rajši kaj od tega? Ne... je danes zjutraj fuuul pomagalo proti kašlju pa se bom potrudila ne bruhat zraven (res je ogabno no). Včeraj sem si pa naredila... čebula v med namočena (pustila par ur) potem pa z vrelim mlekom prelita... pa sem kašljala kot obsedena celo noč... mislim da še sosedje niso spali
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Solatja sej bi ti ponudila to kar pravkar pijem... sam je ogabno... (prevreto mleko s čebulo) ježešmarija, kaj za eno čudo je pa to?? Pravijo da proti kašlu, čeprav se mi bolj sliči na odvajalo skoz napačno lukno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pravijo da proti kašlu, čeprav se mi bolj sliči na odvajalo skoz napačno lukno Ne vem, če so to rcnije. Samo da sem prebrala, so me začele oči bolet
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ne vem, če so to rcnije. Samo da sem prebrala, so me začele oči bolet Ja sliši se grozno. pa okus je tud zanč. sam pomaga pa proti kašlju ful. Ko sem to spila, sem par urc kr ne-kašljala. Tk da.... vsaka čast domačim arcnijam
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:43:46
|
|
|
|
solatja
|
mič, oprosti,d a to vprašam, ampak od kod si ti? ker tele rcnije sem slišala v sš od sošolcev, pa ne vem, a so bli Gorenjci (Bohinjci) al od Dolenjk (trebnje, NM). al pa neki tretjega. kaj že to pomeni?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Rcnije so najbrž dolenjska beseda. Zdaj sem pa povsod malo....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa mleko, žajbelj in med, si že poskusila?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.12.2007 22:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa mleko, žajbelj in med, si že poskusila? to z žajbljem je tud za bruhat... drgač pa jst prisegam na Pholcodin. Sam kaj k je na recept
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?