|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še en mali borec
30.12.2007 22:23:22   
Janeja
saša80, najprej tebi iskrene čestitke za oba mala borca. Prva dva tedna sta že za vami in najhujše je mimo. Če je šlo do zdaj brez zapletov si lahko upravičeno optimist, da bo vse OK. Bodo še kakšni težki dnevi, ampak konec bo dober, v to sem trdno prepričana.

Glede objave: jaz nisem podpisala, ker mi v tistem momentu ni bilo važno nič drugega kot to, ali bo Lea preživela! Pa ne zato, ker bi me bilo sram - to je največja neumnost, kar sem jih prebrala. Enostavno zato, ker mi je bilo takrat podpisovanje raznih formularjev več kot odveč!

Telegrama pa po porodu jaz nisem dobila nobenega in jih tudi nisem pričakovala ali pa pogrešala. Samo Lea je bila res rojena s 24 tedni in njeno življenje je kar nekaj dni viselo na nitki in bilo pod velikim vprašajem. Ko pa je bila ven iz najhujšega, pa še pomislila nisem na njih. Je pa res, da so naju s telegrami zasuli vsi ki jih poznam takoj, ko sem jo dobila k sebi na oddelek (3 dni pred odhodom domov) user posted image , takrat sem jih bila pa res vesela.



(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Še en mali borec
30.12.2007 22:47:45   
biba 78
No pa da še jaz nekaj napišem, ker se mi določene stvari zdijo precej smešne. Te reakcije na določena mnenja.

Hothien,
jaz mislim, da ima vsaka mamica ali kdor koli na tem forumu pravico izrazit svoje mnenje. In verjamem, da Aspirinčica ni hotela nobenega užalit ali se na kakršen koli način norčevat iz nedonošenih otrok. Tudi Noseckica ni imela slabega namena s tem, ko je pač napisala glede objave v časopisu. Jaz ji dam prav. Zelo malo mamic se odloči za objavo nedonošenčka, pa ne zato, da bi se jih sramovale. Tudi jaz se nisem odločila, ampak preprosto zato, ker je Alinino življenje viselo na nitki. V tistem trenutku nisem razmišljala o ničemer drugem kot o tem, da prosim Boga, da pomaga moji pupi, da se bori in da preživi. Tudi vsi telegrami in vse ostalo so mi bili odveč. Tisti trenutek sem si ob sebi želela samo partnerja in nobenega telegrama. Celo prosla sem mojega partnerja, naj vsem pove, da nočem od nobenega nič. Tisti trenutek sem si samo želela videt mojo pikico. Smo pa zato bili vsega dosti bolj veseli zdaj, ko smo prišli domov. In hvaležna sem vsem, ki so takrat upoštevali moje želje.


< Sporočilo je popravil biba 78 -- 30.12.2007 23:00:36 >


_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Še en mali borec
30.12.2007 23:01:24   
biba 78
Pa še nekaj, Hothien in Zara, jaz mislim, da sta edina težava na tej temi ravno vidve, ker sta zelo osorni in precej negativno nastrojeni. Mislim, da si ne izmenjujemo težav in mnenj zato, da nas bi nekdo grajal, ampak zato, da nam nekdo prisluhne in človeku vlije novih moči in energije.

Pa brez zamere.

Lp


_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Še en mali borec
31.12.2007 13:03:33   
Davana
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Pa še nekaj, Hothien in Zara, jaz mislim, da sta edina težava na tej temi ravno vidve, ker sta zelo osorni in precej negativno nastrojeni. Mislim, da si ne izmenjujemo težav in mnenj zato, da nas bi nekdo grajal, ampak zato, da nam nekdo prisluhne in človeku vlije novih moči in energije.

Pa brez zamere.

Lp



Bravo Biba.
Se popolnoma strinjam.
Aspirinčičina izjava je bila pač njeno mnenje in komentar na objavljeno. Če dobro pomislimo, se pa itak vsi strinjamo z njo, ali morda ne?
Vse je pač mogoče razumeti na dva načina. Odvisno pač, s kakšne plati pogledaš na stvar.


(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Še en mali borec
5.4.2008 2:43:32   
saša80
da se vam končno malo javim.. najprej hvala za lepe želje...
no doma smo že od 29.2. mala dva lepo napredujeta..punčka ima že 3400g, fantek pa 2900g velika sta pa 50 cm.  imeli smo že posvetovalnico( cepljenje), fizioterapijo, razvojno ambulanto,..povsod so rekli, da ne vidjo nobenega problema pri nobenem, tako da smo zelo zelo veseli. lepo se hranimo, sicer po steklenički, popijeta že 100-120 ml na obrok, tako, da sta ratala prava jedca...večkrat prespita tudi celo noč, tako, da se mamica vsaj malo spočije.. sicer pa sta itak full pridna, saj uspem oba poštimat, poleg tega še pospravljat po hiši, likat, skratka vse utegnem, aja pa še na forumu čvekatuser posted image user posted image
no lepo bodite pa lepo razvajajte svoje male pikece, so res pravi borci ti naši mali otročki, poljubčka vsem od nas


NOSEČKICA- smo pa bili v ljubljani na intenzivni negi..sem ti pa hitro odgovorila
a ne user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil saša80 -- 5.4.2008 2:48:51 >

(odgovor članu Davana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?