|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 15:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vprasala ginekologa kako je s kopanjem v termah in je rekla naj pazim da voda ni prevroca(mislim da ne vec kot 34 stopinj)-torej whirpoolu ne pridejo v postev,drugace pa ni problema;).odsvetujejo pa kopanje nosecnicam po 30t, zaradi tega da nebi kateri odtekla voda in nebi vedla:zmeden2:.aja pa kaj je bilo govora o nekih tamponih za v bazen, baje da niso potrebni8).meni osebno je kopanje v bazenu zelo pasalo bila sem pakaka 2 tedna nazaj.:bravo: sicer pa poglej na MON tam je bilo govora o tem.:muca:
|
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 18:29:56
|
|
|
|
SU
|
Tudi meni je rekla G isto - da je plavanje zelo priporočljivo, ampak da ne sme biti voda prevroča (ja, menda ne več kot 34 st.C). Pa jaz bi še rekla, da vaje zaradi bolečin v hrbtenici ne preveč povečevati, ker ti včasih pomaga le počitek in samo počitek (seveda odvisno od počutja PO aktivnosti). LP, Saša
|
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 12.1.2005 22:44:57
|
|
|
|
anajmad
|
Sorry,ker se javljam v tem forumu.Toda videla sem,da sparašujete za plavanje.Men je blo rečen že pred 10 leti,da terme absolutno ne(v Termah Čatež imajo napisana vsepovsod opozorila),najbolj priporočljivo pa je plavanje v morski vodi.Lepo nosečnost vam želim. en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 13.1.2005 10:06:13
|
|
|
|
Janika
|
Tudi meni je G rekla da je plavanje priporocljivo, vendar bazeni zaradi veliko kopalcev zaradi cistice niso prav priporocljivi.
|
|
|
|
|
nosečnica in plavanje v bazenu 13.1.2005 10:07:49
|
|
|
|
Janika
|
...zaradi cistoče...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!