|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS in pregrada
3.1.2008 0:01:06   
Anonimen
Pozdravljene!

Tiste, ki ste imele ss zaradi pregrade, prosim napišite, kako je izgledal. Se je začelo s krvavitvijo ali brez... Je bil plodek živ ali ni imel utripa...

In še nekaj... je možno, da pregrada povzroča krvavitve v maternici? Meni je plodek normalno rasel, pa ga je krvavitev "ubila".

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS in pregrada
3.1.2008 9:03:33   
Anonimen
Meni je plodek odmrl zaradi pregrade... no, prav natančnega vzroka pri nobeni ne ugotovijo pri tako nizki nosečnosti in tudi ne grejo raziskovat, razen seveda teh pregledov pri specialistih, če tvoj ginekolog sumi na kakšno nepravilnost v maternici...pri moji pikici so srčni utripi že bili v 6.tednu, v 10.tednu pa jih žal ni bilo več. Tudi pri meni se je plodek lepo razvijal in rastel, sem bila večkrat na UZ, potem pa kar naenkrat nič več. Nekatere lahko normalno donosijo tudi pri srčasti maternici in pregradi, druge žal ne moremo. Sem pa zaradi odmrtja plodka dobila čudne izcedke, ki so menda kazali na to, da bi lahko prišlo do spontanega splava, ampak so mi prej naredili abrazijo.
V sredo 09.01. imam histeroskopsko op.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SS in pregrada
3.1.2008 11:44:47   
willma
Pri meni sicer ne morejo rečt, da je za vse SS kriva pregrada,
toda v prvo nama je takoj uspelo in kljub pregradi (takrat še nismo vedeli da jo imam) se je pikec rodil z malo več kot 4kg.
Po tem porodu pa za drugo pikico je nikakor nisem mogla obdržat. No, ko sem čakala na M za to da se najavim za UZ za pregled pregrade, M ni bilo od nikoder in sedaj sem v 16t.
Dr. je rekla, da sicer pregrada morda nima nikakeršnega vpliva na nosečnost, lahko pa da je res vplivala v prejšnjih SS.
Sem pa vedno krvavela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?