rumba
|
Komaj čakam, da so razprodaje, da kupim en res kvaliteten spanec. Ko bi vi vedela, kako sem vam vauš, za tak fajn spanec..... Juliji se je čisto sfuzlalo zadnji teden. Ponoči se zbuja najbanj 1x na uro, po 2x jo uspem prepručati z dudo, tretjič joška itd. Tako da se sedaj ponoči doji 3x in več. (pa noč je zame od polnioči dalje! Dojenje ob enajstih zvečer ne štejem zraven). Res obup. Sem zjutraj že seznanila moža, da bova morala dati v drugo prestavo, kar pomeni, da se jaz za kak teden izselim iz spalnice in jo ima on ponoči, da se en bo več dojila. Se mu je kar zameglilo. Sicer pa, moj je spet v službi do večera, tako da sva sami. Jutri pa gremo iskati še druga dva razgrajača k noni. corfu, a ne, kako cajt beži, ko pogledaš ta starejšega škrata... Mene včasih orng stisne pri srcu, predvsem, ko gledam kake slike in se mi zdi, da je bil šele kak teden nazaj tako majhen, sedaj pa je že skoraj za v šolo. Freycha, po moje smo kar vse pojedle tono zarečenega kruha odkar imamo male škratke. Vsaj jaz sem ziher. A_R, ja, najprej enga fejst dedca najdeš, imaš še zadosti časa, da boš našla res ta pravega, pol pa akcija. Rene, čestitke za obmesečnico!
|