Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Si grem namontirat abtronik na špeh, ker se mi ne da delat trebušnjakov Vibraton. Ne vem , kje sem pobrala abtronik. Se mi je zdelo, ko sem pisala, da nekaj ni vredu. Zgleda, da se mi od podhranjenosti že blede. Aja, živjo... Sem na hitro preletela, kaj ste naklofale, Marija , prosila sem te samo za (bu!) , ne pa da potem cel šiht oddelaš na računalniku, počivaj V glavnem, sem dobre volje (trenutno), delo mi gre še kar od rok, padla je pa še ena pomembna odločitev - klicala me je znanka in me obvestila, da bodo v našem vrtcu aprila zaštartali še en nov oddelek, od 1-3 leta in da je ministrstvo odobrilo sredstva tudi za manjšo skupino "novih" otrok, ki pridejo takrat. Tako, da sva z atijem danes oddala vlogo , Aleks pa gre aprila v širni svet, stran od joškota ( ). Po eni strani mi je to prišlo res prav - ta dva meseca in pol bova že še nekako flikala, potem bo pa že naš bife in kamp spet zalaufal, pa nabava, pa kelnarce furat , pa za službo delat si ne predstavljam vsega tega z Aleksom na jošku oz. za petami. Bo pa lih fajn, od pol osmih, do pol treh... Popoldne bo pa lažje. Upam. Aja, lenika , ne bosta sošolca z Maticem , bosta pa oba vrtičkarja ... Včeraj sem bla pri ginekologu, sem si šla namontirat mireno, tako, da smo kot kaže zaključili s proizvodnjo malih belokranjcev. Poleg tega so prišli že izvidi odvzema brisa in je vse ok, ne glede na to, da sem bila pripravljena , da grem naslednji teden na hudo operacijo ( ja, vem, preveč berem RR ). Hujšam še vedno. Zunaj je sonce. Na razprodaje ne grem, ker hujšam in se mi zdi brezveze nekaj kupit 4 številke preveliko Zvečer grem na pilates. Jutri grem z možem, ko si gre kupit žametne hlače. ( ne vem in nočem vedet, kaj ga je prijelo ) Zdaj pa šibam, ker peljem Gajo na klarinet, vmes pa letim še po ožemalnik citrusov. Hja, sem rekla, da bom samo na hitro , samo toliko, da vas pozdravim....